Оригінальні привітання з Різдвом простими словами

Вітаю з Різдвом Христовим. І в це світле свято хочу побажати бачити тільки хороше в навколишній світ і знаходити все добре в людях, дарувати надію близьким і втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що в тебе є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя.

Щасливого снігового Різдва, нехай казка стане дійсністю, і все бажання здійсняться. Нехай чарівними будуть дні і хвилини!

Вітаємо вас зі святом Різдва Христового! Нехай все задумане неодмінно збувається в цей світлий, радісний, повний чудес День! Нехай будинку панує Благодать, а в душі Любов!

У цю ніч з’явилася Божа благодать, що спасає всіх людей. В цю ніч ангели оспівують славу Вишнього Бога. Ця ніч виконана тріумфу, бо нескінченний і вічний Бог став Людиною.

У прекрасне свято бажаю тілу вашому бути здоровим, душі – повниться надією, серцю – радіти від любові, кишенях – провисати від пачок з грошима, дому – радувати теплотою вогнища, а рідним і близьким – завжди бути в доброму здоров’ї і піднесеному настрої.

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю і благополуччям. Бажаю вам миру, добра, любові, сімейного затишку. Нехай Ангел-хранитель оберігає від усіх бід і негараздів!

Тепло вітаємо Вас зі світлим святом Різдва Христового, бажаємо, щоб ангел-хранитель невідступно перебував у Вашому житті, оберігаючи Вас і Ваше сімейство від бід, печалей і розчарувань. Нехай зміцнюється віра в душі, а кожен день прожитого життя приносить відчуття радості.

Сердечно вітаю Вас з великим святом Різдва Господа нашого Ісуса Христа. Христос народжується – славте! Бажаю вам різдвяної радості і допомоги Господа у всіх добрих справах, миру і благоденства!

Від щирого серця вітаю з Новим роком! У цей світлий чудове свято від щирого серця щиро бажаю нескінченного щастя, добра, миру, взаємної любові, міцного богатирського здоров’я, благополуччя, радісного настрою, комфорту і затишку в домі. Нехай всі твої світлі заповітні мрії в цей чарівний день збудуться. Нехай ангели постійно охороняють від бід і негараздів тебе і твоїх близьких.