Оригінальні привітання з Різдвом простими словами

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція зворушливих привітань з Різдвом українською мовою, в якій ви точно знайдете що сказати.

З новим роком! З Різдвом! Мирного неба, веселих свят і відданих друзів!

Кохана, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом Христовим. Нехай в це світле свято тобі посміхнеться щастя, нехай моя любов зігріває тебе завжди. Я хочу, щоб цей день ми провели разом, і він запам’ятався б нам назавжди. Зі святом!

В цей прекрасний зимовий день, коли народився наш Спаситель Господь, я хочу побажати тобі світу в будинку, спокою в душі, тепла у відносинах з близькими, і, щоб у всіх твоїх починаннях тобі була провідною Різдвяна зірка!

Від щирого серця та щирого серця вітаю православних християн з великим святим Різдвом Христовим! Бажаю, щоб у ваших душах і серцях постійно жила любов і віра, щоб у всьому світі відбувалося багато добрих, благородний вчинків, щоб близькі та рідні були в повному здоров’ї. Нехай ангели-хранителі вбережуть нас усіх від негараздів і бід, а Христос освятить кожне добру справу!

З Різдвом Христовим, надійний захист Батьківщини, сім’ї, самого себе! Будь міцним, сильним, мужнім, солдат. У це чудове свято бажаю тобі тільки світлих думок в голові і тільки хороших подій в житті. Не сумуй і з кожним днем ​​ставай все сильніше, впевненіше, сміливіше! І нехай твій ангел вберігає тебе від негараздів.

Кохана моя! У світле свято Різдва я хочу ніжно поцілувати тебе, міцно обійняти і відвести до нашої красуні-ялинки, під якою тебе чекають подарунки! І у мене є ще один подарунок для тебе, напевно, найбільший … моє привітання тобі, побажання сонячного щастя і самого кращого настрою, мої слова про те, що ти – найкраща дівчина у всьому світі і разом з тобою, це Різдво в тисячу разів прекрасніше!

В чудовий день Різдвяних свят бажаю тобі, щоб тіло, розум і душа жили в непорушною гармонії і цей баланс завжди служив надійною опорою. Нехай нескінченно радісною буде твоя дорога буття, нехай викликає захват все, що тебе оточує, а творчі думки сприяють зростанню успіху у всіх справах.

З Різдвом Христовим я всіх вітаю і бажаю неземних чудес, святості у всьому, праведності у вчинках доброти!

Нехай Різдвяна зірка загориться в цю ніч і веде по життю найвірнішим шляхом. Тепла, спокою, доброти і умиротворення. У цей чудовий світлий свято мрії стають реальністю, нехай в цьому році збудеться найзаповітніша. З Різдвом Христовим!

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!