Кращі привітання з Різдвом своїми словами

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція самих красивих привітань з Різдвом до сліз, в якій ви точно знайдете що сказати.

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги,успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я і всіх благ! Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Від душі вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати справжнього жіночого щастя, великої удачі і любові! Нехай Ангел твій веде тебе дорогою радості і благополуччя, нехай життя твоє буде прекрасною і чудовою, як і ти сама!

Папа, вітаю тебе зі святом світлого Різдва. Нехай в день, коли Ісус народився, твоя душа наповниться надією і великим щастям, нехай цей світ стане добрішим і веселішим, нехай буде над головою завжди мирне небо, хай в твоєму серці живе чиста і вірна любов. Бажаю, щоб ангел завжди наставляв тебе на вірний шлях і допомагав здійснювати правильний вибір в житті.

Щиро вітаю вас в це світле свято. Бажаю душевної рівноваги, гармонії в серці, сімейного благополуччя і достатку в домі. Нехай у вашій обителі завжди панує атмосфера радості: звучать добрі жарти друзів і дзвінкий сміх дітей, лунає тупіт маленьких ніжок, смачно пахне улюбленою їжею і завжди будуть відкриті двері для рідних і близьких.

Ось і настав чарівний і велике свято – Різдво Христове. Нехай це свято принесе всім нам радість в будинок, нехай осяє наші серця чистотою і вірою в чудеса. Адже чудеса завжди поряд з нами! Нехай наші улюблені і рідні люди будуть здорові і щасливі. Нехай Господь береже нас! Вітаю з Різдвом Христовим!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай на душі буде тиша й благодать, а в серці – радість і любов. Бажаю приємних різдвяних зустрічей, добрих посмішок близьких, чарівних миттєвостей цього свята, які подарують світлу надію на те, що все неодмінно буде добре.

У чарівну Різдвяну ніч я вас вітаю зі святом і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії і повірте в те, що їм прийшов час, саме сьогодні здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай ваше життя радує вас не тільки в свята виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей, а й у звичайні дні. Нехай радість іскриться в вашому настрої, а удача не залишає вас ні на хвилину. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир, і небо назавжди стане блакитним! Ще хочу побажати всім людям, величезного і міцного здоров’я, адже коли людина здорова, то інше, лише справа часу. Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. З Різдвом Христовим, дорогі друзі!