Найкращі привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція оригінальних привітань з Різдвом своїми словами, у прозі, в якій ви точно знайдете що сказати.

Мила хрещениця, дорога моя дівчинка, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб в це свято ти відчула щиру радість і по-справжньому повірила в диво, побачила мерехтливе світло на шляху до своєї мрії і відчула любов близьких людей, відкрила душу для великого щастя і вибрала курс на добрі і благі діяння для серця.

З Різдвом Христовим! Нехай Ваше життя наповниться безмежним щастям. Нехай удача стане вашою найкращою супутницею і соратницею.

Нехай блищать кришталеві сніжинки на віях, надають особливого шарму Вашому чарівному погляду. Нехай, немов зірки, відображаються сяйвом у Вашій чарівною усмішці. Нехай на душі буде тепло, а чистота думок обдарує вірою і яскравим світлом. З Різдвом!

Мій найулюбленіший чоловік на світі, вітаю тебе з Різдвом! Я хочу, щоб Бог ніколи не залишав тебе в ті моменти, коли мене немає поруч. Нехай він завжди допоможе тобі і вкаже найправильніший шлях. Я бажаю тобі безмежного здоров’я і олімпійських сил. Нехай наша любов завжди зігріває тебе в найважчі часи!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

З Різдвом Христовим! Нехай Христос принесе розсудливість і удачу в твій будинок!

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

Бажаю яскравого, веселого свята Різдва! Нехай всі справи будуть вдалими, проекти вигідними, фінанси течуть в будинок рікою, а прекрасне здоров’я і любов рідних людей дозволить все це здійснити!

З Різдвом! Нехай всі двері для вас будуть відкриті, у всіх справах супроводжує удача, а душу наповнюють гармонія і радість.

Різдво-це найсвітліший і чарівне свято в році. В цей день я бажаю вам, щоб помисли були світлими, а вчинки добрими. Щиро посміхайтеся світу, відкрийте душу для добра, не женіться за гарячими задоволеннями і нехай мир і благодать оселяться назавжди у вашому серці! Бажаю, щоб на вашому життєвому шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новийдень приносив вам лише радість, щоб ваше майбутнє було щасливим. У цей святий день я хочу побажати вам щастя абсолютного і безхмарного, любові чистої та сильною, здоров’я міцного і всього самого найкращого! Відкиньте всі проблеми і турботи, зберіться всією сім’єю за накритим святковим столом, згадайте все хороше, чим порадував минулий рік. Нехай в сім’ї панують мир і спокій, нехай на роботі все йде гладко, нехай у вашому серці завжди живе любов!