Красиві привітання з Різдвом у прозі

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція привітань з Різдвом , в якій ви точно знайдете що сказати.

Дорога подруга, я від щирого серця вітаю тебе з Різдвом Христовим. У це світле свято я хочу побажати тобі благополуччя, достатку, взаєморозуміння і душевної рівноваги. Нехай удача посміхається тобі завжди, а нещастя обходять стороною. Будь щаслива і зі святом

Вітаю з добрим і світлим святом, бажаю простих речей, з яких складається мозаїка щастя: дитячого сміху, ніжності улюблених, підтримки друзів, здоров’я для всіх рідних і близьких.

Нехай цей день буде чарівним, як казка. Тепла в ваш будинок, затишку і благословенній атмосфери. Нехай Божою милістю буде милостиво і спокійно, а вам нехай світить та ж зірка, що вказує дорогу ангелам. Віри міцної, любові і надії невичерпної. Вітаємо зі святом, з Різдвом Христовим!

Вітання з Різдвом Христовим своїми словаміПоздравляю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

Нехай в цей дивовижний день трапиться багато хорошого, світлого і приємного. Нехай разом з Ісусом Христом в житті народиться справжнє диво, збудуться всі щирі і потаємні бажання. Нехай будинок наповниться затишком, теплом, радістю, Господнім благословенням. Вітаю з Різдвом!

Нехай наші серця зіллються в вдячної молитви Викупителю, який врятував світ. За Різдво!

Вітаю з Різдвом. Бажаю загадати в цю чарівну ніч найпотаємніше бажання. Воно обов’язково збудеться. Бажаю вірити в чудеса і казку. Щоб навколо оточувало добро, а кожен новий день дарував впевненість і чудовий настрій для підкорення нових цілей. Миру в сім’ї, в душі і незабутніх емоцій!

У цю зимову пору, коли земля одяглася в білосніжну шубу заметів, а новорічний настрій наповнило душу хвилюючим очікуванням свята, я вітаю вас з Різдвом. Нехай ваші серця співають від щастя, душі наповнюються добром і милосердям, а в домі панують мир, любов, взаєморозуміння і достаток. Обов’язково згадайте сьогодні бажання, адже в цю казкову ніч воно обов’язково збудеться.

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Нехай різдвяний сніжок припорошив чистим покриваломвсе погане, що було у вашому житті. Почніть своє життя з чистого аркуша в це святе свято Різдва. Наповніть її тільки світлом, добром, любов’ю, взаємоповагою, терпінням і смиренністю. Нехай Господь підтримає вас у святій вірі і найчистіших вчинках. З Різдвом!