Красиві привітання з Різдвом у прозі

З Різдвом Христовим, дорогий мій син! Бажаю тобі йти по життю щасливою стежкою і ніколи не падати, бажаю, щоб Ангел твій завжди був з тобою і не дозволяв тобі опускати рук, бажаю тобі, синку, здоров’я і любові, надії і доброти, удачі та достатку в житті. Нехай це Різдво подарує диво для тебе і міцну віру у все добре.

Різдво Христове близько! Бажаю в цей час загадати найзаповітніше, найважливіше, і воно обов’язково збудеться. А Христова сила в цьому допоможе!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

У мирний і сімейне свято Різдва бажаю вам єднання! Єднання з другою половинкою, дітьми, батьками, більш далекій ріднею і з самим собою.

Добрі православні християни! Вітаємо вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день благодать небес осяє ваші життя і розчулить ваші душі і серця! Ангели, послані вам Господом, дивляться на вас в цей день по-особливому, вони моляться за вас Ісусу Христу! Бажаємо вам бути вдячними і люблячими дітьми і батьками! Щастя вам і здоров’я!

Бог народився людиною, проявивши вищу силу Любові до людей. Будемо вдячні і принесемо духовні плоди Небесного Отця! З Різдвом!

Різдво Христове – це той казковий свято, в який збуваються всі мрії та побажання. Саме тому в цей чудовий день я бажаю вам тільки міцного здоров’я, тільки легкої удачі, тільки люблячого оточення. Хай сонце не покидає ваш будинок і ваші серця. З Різдвом Христовим!

У цей чудовий Різдво нехай ангели принесуть у ваш будинок добро і радість, красу і спокій, любов і щастя! Нехай посмішками і світлим настроєм зустріне вас нова краще життя!

Кохана! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай це світле свято принесе тобі тепло, щастя, радісний настрій! Нехай очі моєї коханої завжди будуть іскритися від перемог і оптимізму! Нехай всі негаразди обходять стороною нашу сім’ю, робота доставляємо радість, діти будуть радувати успіхами! І нехай в Різдво диво обов’язково станеться!

З Різдвом Христовим від щирого серця вітаю. Нехай це свято нагадає серцю про дитячі мрії і надії, про щиру віру і очікуванні чудес. Нехай в Різдво засяє посмішка на обличчі, пролунає дзвінкий сміх в будинку і зберуться всі дорогі люди за святковим столом.