Кращі привітання з Різдвом своїми словами

Вітаю з великим християнським святом – Різдвом! Нехай Христос дарує вашому дому тепло, затишок, добробут і здоров’я! Нехай Він охороняє вас від бід, вселяє в серця міцну віру і надію на краще, нехай чує ваші молитви і буде завжди поруч!

Нехай різдвяний стіл ломиться від скоромної їжі, а шлунок наповнюється смакотою швидше, ніж душа – благодаттю!

У прекрасне свято бажаю тілу вашому бути здоровим, душі – повниться надією, серцю – радіти від любові, кишенях – провисати від пачок з грошима, дому – радувати теплотою вогнища, а рідним і близьким – завжди бути в доброму здоров’ї і піднесеному настрої.

Дорогий, коханий! Сердечно від щирого серця вітаю з Новим роком! Я пам’ятаю, як багато ти зробив і продовжуєш своєчасно робити ще більше корисного для мене. Нехай в цей святий прекрасне свято всі твої старання і турботи будуть сповна винагороджені! Бажаю тобі прекрасного самопочуття, світлої віри в майбутнє, гідного достатку, благополуччя, успіхів, удачі і побільше радісних подій.

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Бажаю світлого і чарівного Різдва Христового. Нехай виконуються всі мрії і бажання. Будьте радісними і щасливими!

Бажаю вам в світле свято Різдва світу в сім’ї, затишку, сімейного спокою, вірних друзів. Нехай у вашому житті буде багато радісних днів. Нехай в цю ніч почнеться економічне диво й наповнить теплом ваші серця! Нехай зимова хуртовина вимете всі негаразди, а заметіль намете удачу, любов і багатство. Веселого вам Різдва!

Вітаю тебе, любий друже, з Різдвом Христовим! Нехай це свято дозволить тобі знову повірити в добро чудо і силу чарівництва, нехай міцніше стане твоя віра і сильніше дух. Бажаю тобі благодаті і світу, щирих почуттів і неземне кохання, відмінного здоров’я всієї сім’ї і вірного достатку.

Нехай світле Різдво Христове, буде щасливим для всіх віруючих людей. Нехай Господь оберігає вас на життєвому шляху!

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!