Щирі привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Сьогодні найсвітліше свято – Хрещення Господнє. Ми всі з великою надією чекаємо вибачення за всі скоєні гріхи, старанно помолимося і омивається святою водою, щоб очистилися душа і тіло, і життя стала прекрасною. Вітаємо вас зі світлим святом. Нехай кожна мить вам здається дивом, нехай всі проблеми вирішуються легко, нехай Божественний щедрий вогонь зігріває теплом ваші серця. Бажаємо вам величезного щастя і всього самого найкращого. Нехай у всьому допомагає вам віра, а все негоди нехай замерзнуть назавжди.

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

У цей таємничий свято від усієї душі бажаю підняти очі в нічне небо і подумати про самому бажаному і сокровенне. Воно обов’язково збудеться, адже не дарма кажуть, що напередодні Водохреща все загадане виконується. Вітаю зі Світлим святом і бажаю сил духовних і фізичних на весь рік!

Доброго ранку! Сьогодні – Хрещення Господнє! Нехай це світле свято відведе від тебе всі печалі, скорботи і погані думки, змиє святою водою всі гріхи. Зі святом!

Вітаю з наступаючим Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб тебе залишили в спокої всі хвороби і хвороби, щоб зникли образи і печаль. Нехай чиста свячённая вода з кожною краплею робить тебе сильнішим, мудрішим, красивіше і щасливішим.

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Золотий серпик місяця або яскравий диск місяця подарують в Хрещення стільки грошей, скільки зірок на нічному Водохресний небосхилі. Нехай серпик місяця подарує вам відро монет, а повний місяць буде сприяти благополуччю протягом цілого року, щоб гроші у вашій родині водилися завжди, і щоб прибуток завжди була швидше витрат, які будуть завжди неминучі і дарує тільки радість і любов в сім’ї, об’єднуючи всіх заради загального благополуччя. Нехай вам будуть все заздрити, але не зможуть зашкодити, тому, що не заздрять тільки тим, кому співчувають, і нехай ваше щастя буде яскравим, немов нічна місяць, сяючим і золотим, немов молодий місяць нового року і нехай удача не залишає вас ніколи, освітлюючись сяйвом Хрещення.

У великий день Водохреща бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані.