Гарні привітання з Водохрещем українською мовою

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція красивих привітань з Водохрещем своїми словами, в якій ви точно знайдете що сказати.

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай твоє серце буде повно світу, тепла, любові і ніжності, бажання виконуються, і Господь допомагає у всіх справах.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця щиро бажаю, щоб в цей чудовий день свята вода очистила тіло і душу, змила їхні вади й негаразди, надала здоров’я і силу духу. Щоб прояснився правильний життєвий шлях і удача супроводжувала постійно.

Вітаю тебе з благодатним святом – Хрещенням Господнім. В цей день Бог освячує Землю і всіх нас водохресною водою Йордану. Навіть войовничі атеїсти визнають чудодійні властивості святої води і намагаються дати наукове пояснення цьому факту. Бог їм суддя. Ми ж з благоговінням приймаємо цей дар з небес і молимося про свою душу і про душу ближнього свого. Нехай же це свято зміцнить твою віру, силу духу і тіло. Бажаю тобі довголіття, гармонії в душі і приємного спілкування з добрими людьми. Зі святом.

Святою водою вмийтеся і змиєте все погане, що сталося за рік. Душею чистою і чистим тілом ступайте сміливо до високих вершин.

Бажаю зібратися з духом, пірнути в ополонку, вийти з води чистим, оновленим, просвітленим і милостивим. Здоров’я такого ж міцного, як мороз в цей день. Нехай душа радіє, а на серці буде спокійно і легко. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю водою священної змити всі хвороби, біди і розчарування. Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай в житті буде мир, любов і радість.

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

Вітаю з чистим святом Водохреща! Нехай студена вода змиє всі біди і печалі, наповнивши думки добром, світлом і надійної! Нехай міцний мороз подарує силу, а віра допоможе стати гармонійним, відданим і турботливим чоловіком!

Привіт! Я водохресна смска, відправлена ​​найулюбленішого і прекрасного хлопцеві на світі! Нехай це велике свято подарує тобі духовні і фізичні сили на те, щоб прожити рік в мирі, добрі, чесності і любові. Я тебе обожнюю, обіцяю дарувати тільки ласку і теплоту, ти у мене найкращий чоловік на всьому світі!