Щирі привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція самих красивих привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі, в якій ви точно знайдете що сказати.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай свята водиця змиє всі гріхи і печалі, нехай світлий образ Господа осяє твоє серце добротою і любов’ю. Бажаю миру і благополуччя, бажаю душевного спокою і щастя, бажаю серцевої відради і радості!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щедро бажаю любові, поваги, миру і щастя. Нехай Господь освятить водицю, а водиця вмиє тебе, позбавивши від хвороб, дурних думок і ненависних почуттів. Бажаю, щоб хрещенськіморози зміцнили твою віру, щоб це свято подарував тобі сили і надію.

Хрещення – свято очищення і оновлення і в цей день, я хочу тобі побажати, що б твоє життя стала світліше і чистіше, щоб благодать зійшла на твій будинок і всі близькі були здорові і щасливі!

Нехай Водохресний ніч подарує свято для душі! Нехай радісне розчулення наповнює твоє серце. Нехай небо завжди буде чистим, сонце зігріває своїм теплом, а люди своєю добротою і готовністю прийти на допомогу. І ти не відмовляй у допомозі нужденним, і Бог віддасть тобі сторицею!

Бажаю в день Богоявлення знайти Господа нашого в своїй душі. Нехай цей святий день стане одним з найщасливіших днів у твоєму житті!

З Хрещенням Господнім, щасливого і радісного життя, пишноти і райдужних надій бажаю тобі від щирого серця!

З Хрещенням Господнім! Благодатних днів, миру і любові в душі, і радості в серці. Будьте гідні щастя!

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі – яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб з чотирьохсторін в житті дув вітер добрих і щасливих змін, щоб шлях твій був ознаменований Божою благодаттю і удачею, щоб здоров’я міцнішає з кожним днем, немов хрещенські морози, щоб радість і світла усмішка були присутні в кожному твоєму миті.

Поринь, перехрестись, Богу в серці помолись. Нехай добро до тебе прийде, з собою добро призведе. З Хрещенням!

Нехай Водохресний негода виморозити всі жалі і біди, а залишиться лише найнеобхідніше для щасливого життя – взаємна, нестримна, красива любов.

Сьогодні найбільший, божественний свято – Хрещення Господнє! Щиро хочу тобі побажати тільки кращого, радості,безлічі щасливих моментів, везіння, відмінного настрою! У цей день проси Господа і проси у нього здоров’я для себе і своїх близьких, і нехай твоя віра міцніє з кожним днем!