Щирі привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Поспішаю привітати з Хрещенням! Нехай водохресна вода охолодить душу і очистить від образ і тривог, а чиста любов зігріє і принесе благодать.

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

Бажаю скупатися в ополонці, отримати заряд бадьорості, гарного настрою, міцного здоров’я та Божого благословення! З Хрещенням!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Вітаю з прекрасним православним святом, хрещенням Господнім. Нехай очиститься всякий, відчує Божу благодать, виповниться світлими помислами. Нехай особливі властивості води врятують вас від гріхів, важких життєвих ситуацій, хвороб, несприятливих обставин. Живіть з посмішкою на обличчі, добром у серці, радістю в очах, вірою в душі.

Зсвятом Богоявлення! Бажаю обійти всі ополонки, а якщо і догодити в яку, то пройти по воді, аки по суху. Нехай Господь є у снах і проявляє себе через чудеса в навколишньому світі і чарівні події в твоєму житті.

Вітаю з чистим святом Водохреща! Нехай студена вода змиє всі біди і печалі, наповнивши думки добром, світлом і надійної! Нехай міцний мороз подарує силу, а віра допоможе стати гармонійним, відданим і турботливим чоловіком!

Ми вітаємо вас із Богоявленням! Нехай ваше життя наповниться гармонією. Ми щиро бажаємо радіти кожному прожитому миті, щоб кожен день був радісним і світлим. Будьте добрішими і терпиміше до людей, вірте і сподівайтесь і Бог обов’язково вам допоможе. Не біда, що на вулиці мороз, він особливий і заморозить всі печалі і розчарування, а свята вода позбавить від недуг і додасть сили і впевненості. Будьте відкритими і діліться своєю любов’ю з оточуючими!

Вітаю вас з цим великим днем, з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб ви, вмиваючись чистою водою, змили з себе все погане, все зайве, зігріли душу і тіло. Нехай цей зігріваючий душу свято подарує вам міцне здоров’я і ясні, чисті думки!

Щиро вітаю з Господнім Хрещенням! Бажаю бачити добрі знаки понад і дотримуватися їх і покликом своєї совісті. Нехай добро і благодать живуть в твоїй душі, а серце буде повно тепла і ніжності. Даруй своє тепло близьким і коханим людям, адже це найважливіше!