Зворушливі привітання з Водохрещем українською

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан! Побажаю я вам віри, надії і любові! Живіть у мирі, злагоді, по честі і по совісті!

Хорошій людині, висококласному фахівцеві, одному на Водохреща хочеться багато побажати – сили духу, міцної віри і Божого благословення. Чи не турбується даремно через дрібниці і радіти навіть найменшим дрібницям. Цінувати тих, хто просто поруч. Справжньою любові і розуміння.

Вітаю тебе з великим святом очищення, бажаю всього самого світлого, чистого і доброго. З Хрещенням Господнім.

Всіх рідних і блізскіх, вітаю з Хрещенням Господнім! Хай зцілить вас водиця, від душевних і тілесних хвороб! Так очистить від все гріхів! Божої милості вам і благодаті!

Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб водохресна вода змила з вашого життя все погане і непогоже, подарувавши тілу бадьорість, духу – стійкість, а серцю – любов. Нехай здоров’я буде міцним, як хрещенські морози!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

Сьогодні Хрещення Господнє, і це свято відзначають віруючі православні християни всіх країн. Я хочу побажати, щоб кожну мить було наповнене добротою чудесного дня, щоб добробут кожного будинку було природним, щоб ви були здорові і вміли цінувати кожен момент свого життя!

Вітаю з Хрещенням Господа! Нехай в цей світлий, божественний день, змиються всі нещастя і знегоди, а з чистою водою, прийде чиста, наповнена Божою благодаттю життя. Нехай з цього дня кожен будинок знайде спокій, життєрадісність, здоров’я і благополуччя. Нехай у серці кожної людини запалиться полум’я щирості, любові і доброти, а всі труднощі і біди згорять як попіл і випаруються назавжди.

У день Хрещення Господнього, бажаю душевної чистоти, світлих думок і праведних вчинків. Нехай свято Господнього Богоявлення, приносить щастя і достаток, нехай всі будуть щасливі і здорові!

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!