Привітання з Водохрещем своїми словами

З Хрещенням Господнім вітаю і бажаю жити на планеті, де немає воєн, бруду і образ, а є сонце, добро і людське тепло!

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Бажаю так багато щастя, здоров’я, удачі і грошей, наскільки міцні Водохресні морози.

Неземних успіхів, легких днів і спокійних ночей. Нехай все досягнення тільки подвоюються, підвищується працездатність, завжди панує приємна атмосфера. Позитивного настрою, віри в краще, швидкого вирішення будь-яких непорозумінь.

Вітаю з Хрещенням! Нехай Бог допомагає у всьому, удача буде на твоєму боці, а здоров’я ніколи не підводить. Поруч нехай будуть самі рідні та близькі, будь-яку справу ладиться, а на душі завжди легко і позитивно. Нехай в цей морозний день буде сонячний настрій і весняне натхнення!

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Нехай це православне торжество привнесе в твоє життя доброти і святості, взаєморозуміння і примирення! А обмивання святою водою змиє негатив, темнідумки і невдачі, одночасно з цим зарядивши добром і миролюбністю!

Сьогодні – не просто свято, сьогодні особливий день, адже дві тисячі років тому відбулося Хрещення Ісуса Христа. Я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі вірити в бога щиро і від усієї душі, радіти життю, бути щасливим і цінувати те, що маєш! Нехай все буде добре!

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Вітаю з православним святом – Хрещенням Господнім! Нехай Всевишній освятить ваше серце миром, щастям і здоров’ям. Прекрасного духу, мудрості і терпіння вашій хаті!

C святом Хрещення Господнього і благодаттю Богоявлення! В цей день, як і в наступні дні, завдяки милості Божої, все навколо освячується, в тому числі і ми з Вами. Я бажаю Вам в це свято Богоявлення увібрати якомога більше цієї всемогутньої сили Божої, щоб Ви стали кращими, добрішими і чистішими. Я бажаю Вам всесильної допомоги Божої для досягнення нових поставлених великих цілей!