Привітання з Медовим Спасом

Пречиста свято Медового Спаса и Маковія з пахучими піріжкамі и медовою вощині ступає на поріг. Нехай Господня благодать цього гарного православного свята принесе добро, любов и щирість у шкірних батьківщину. Нехай маковими зернами у домівках проростає достаток и білокрілій Янгол вибачення торкнет пір’ячком Божої любові шкірного серця. Хай буде благодатним для вас Щедрий Медовий Спас и Маковій!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю медових пряників в життя без батога і щастя солодкого, як справжній смачний і корисний мед.

Вітаю з чудовим православним святом – Медовим Спасом! Нехай життя буде солодким, як мед, а в сім’я буде злагодженої і дружної, немов бджоли в вулику. Нехай Спаситель допоможе подолати труднощі на шляху до щасливого і радісного життя. Нехай Ви і ваша сім’я будуть під покровом Господа і Богородиці!

Бажаю, щоб твоє життя була такою ж солодкою, ароматною і п’янкої, як запашний, золотистий мед. Бажаю, щоб щастя, гроші і удача липли до тебе так само, як липнуть бджілки на нектар. Нехай добробут оточує тебе з усіх боків, а успіх буде на всіх горизонтах. З Медовим Спасом!

Медовий спас. Як багато в цій назві свята. Нехай твій святковий день обов’язково стане справді гідною і подарує багато приємних, особливих емоцій. Бажаю тобі, щоб релігійне свято висвітлив твоє серце і душу, дозволив зрозуміти, наскільки важливими виявляються ознаки долі. Я поспішаю привітати тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас, адже він є унікальним і сприяє душевному перетворенню кожної людини. Вірю в те, що милість цього свята обов’язково торкнеться і тебе. Прийми мої щирі слова не тільки в якості жесту уваги, але і у вигляді справжніх, цінних побажань. Я насправді хочу і вірю в те, що ти знайдеш себе в цьому житті, а Господь посприяє тому, щоб ти виявилася воістину щасливою. З Медовим Спасом я тебе вітаю, бажаючи перетворення твого внутрішнього і зовнішнього світу.

Нехай життя буде солодка, як мед, нехай розчарування і негаразди йдуть стороною. Нехай все чисті помисли обов’язково втілюються в життя. Нехай будинок буде повною чашею любові, щастя і умиротворення. Нехай достаток, багатство, мир панують у ваших родинах, а смуток, скорбота і образи йдуть з вашого життя, не залишаючи сліду. На душі хай живуть радість, оптимізм і надія.

З медовим Спасом! Бажаю миру родині, удачі і напутніх слів, які будуть звучати в потрібний час. Нехай Господь береже Вас і всіх близьких. Добра і миру, любові та взаєморозуміння, обіймів і теплих зізнань.