Привітання з Медовим Спасом

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція щирих привітань з Медовим Спасом у прозі, в якій ви точно знайдете що сказати.

Проводжаємо літо, Медовий Спас прийшов! Нехай буде Ваше життя зі смаком кращих сортів янтарного меду і присмаком макового пирога! Гуркіт дзвону оновлять Вас для благодаті і подій нових! Медової погоди Вашому дому! Квіткової та солодкої любові!

Медовий спас – свято, яке об’єднує всіх віруючих людей. Використовуй унікальну можливість для того, щоб такий чудовий день дозволив зрозуміти, наскільки гідною повинна бути життя. Нехай Господь захистить тебе від печалей і подарує щиру, безтурботну радість. Бажаю радості не тільки для тебе, але і для всіх твоїх близьких людей. Прийми мої вітання, адже в них стільки щирості і турботи про тебе, благих намірів. Я готовий сказати тобі багато гідних слів, адже доля дозволила нам пройти через безліч випробувань разом і зрозуміти, переконатися в щирості дружніх почуттів, готовності покластися один на одного. Тому бажаю для тебе ще однією позитивною ниточки, що ведуть до щастя: нехай у долі ніколи не буде ворогів. Зачаровує своїм характером багатьох людей і нехай ти зможеш бути самим собою, проявляти щирість.

Вітаю тебе, моя матуся, з Медовим Спасом! Бажаю багато літа і міцного здоров’я! Душевного спокою і тихої радости серця свого! Щоб Господь завжди був поруч, рятував від скорбот і зневіри! Щоб благодать перебувала на твоїх віях, ніжна посмішка на устах і світло в серці!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Всіх-всіх сьогодні вітаємо з веселим і добрим святом – Медовим Спасом! Нехай в цей день кожен відпочине від буднів і турбот, від проблем і численних справ. Сьогодні всіх вас чекає народне гуляння, загальні веселощі, задушевні пісні і завзяті танці та хороводи. Бажаємо вам, щоб кожен новий день приносив з собою не турботи і клопоти, а щасливі моменти і цікаві події. І нехай кожен день буде солодким, як мед в цей щасливий і чудове свято. З Медовим Спасом вас, дорогі і шановні друзі!

Нехай солодкою, немов мед, буде твоє життя. Нехай у домі буде завжди достаток, а сім’я світиться щастям і усмішками. Я бажаю, щоб ніяке погане слово не псувало настрій і плани!