Красиві привітання з Медовим Спасом українською

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція самих красивих привітань з Медовим Спасом своїми словами, у прозі, в якій ви точно знайдете що сказати.

Вітаю з Медовим Спасом. Нехай твоє життя наповниться ніжним солодким медовим ароматом надій. Нехай Боженька зберігає твою сім’ю від лиха і заздрості. Я від душі бажаю миру, щастя і здоров’я. Бажаю, щоб кожен день був чарівним і добрим. Бажаю, щоб кожна думка була світлою, кожен вчинок – хорошим, а кожна посмішка – щирою.

Ось і настав жаркий день літа з Медовим Спасом. Бажаю, щоб у цьому році ти відчув унікальність релігійного свята, який спрямований на можливість єднання і справжнього щастя в колі дорогих, близьких людей. Поспішаю я тобі побажати унікального дня зі своєю сім’єю, яку ніким і нічим не заміниш. Нехай в Медовий спас у вас в будинку лунає щирий сміх і перелівістие розмови про буття, світле майбутнє. Сподіваюся, що ви поздравите один одного і зберетеся за святковим столом, де, звичайно, повинні бути представлені медові солодощі. Нехай у тебе в нинішньому році свято виявиться особливим. І, звичайно, я вірю в те, що мої поздоровлення теж виявляться справді важливими для душевного преображення, можливості насолодитися теплом сказаних слів. З Медовим Спасом, адже він унікальний свято для кожної віруючої людини.

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Зі святом! Нехай життя буде солодка як мед. Щоб сяяли на сонечкуочі від щастя, а жодна сльозинка не торкнулася вій. Нехай широка посмішка висвітлює всі навколо, а щирий сміх піднімає настрій оточуючим.

Медовий спас ми відзначаємо найпершим. Саме в цей святковий день можна насолодитися влітку і сонцем, чудовою погодою на вулиці і навіть в душі, солодким медом. Все кричить про те, що життя – це дивний подарунок Господа, який неодмінно потрібно цінувати, незважаючи на певні перевірки долі. Використовуй шанс для того, щоб зібратися зі своїми близькими людьми і в повній мірі насолодитися шикарним святковим застіллям, смачним медом і шикарними пирогами. Нехай таке застілля неодмінно подарує багато особливих емоцій, адже настільки приємно зібратися з дорогими людьми, знаючи, що вони зможуть підтримати. Хочу побажати тобі зберігати позитив і віру в добре життя, можливість для здійснення заповітних мрій. Дорогий мій чоловічок, залишайся, будь ласка, таким же прекрасним, як і зараз, адже ти можеш не тільки зберегти свій характер, але і стати ще краще. Люблю тебе!