Оригінальні привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Нехай свята водохресна вода змиє всі ваші неприємності і прикрощі та після свята ваше життя піде по шляху, легко веде до благополуччя, умиротворення і щастя! Нехай в хрещенські морози в вашому домі буде тепло і затишно, у вашій родині буде сонячно і радісно, ​​в вашій душі буде ясно і світло!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітати з Водохрещем до сліз

Прихильності небес, справедливої ​​долі, легкої віри, змивання гріхів водохресною водою і божого вибачення!

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від чистого серця для твого серця хочу побажати надії, любові і віри, а також радості, втіхи і чудес. Нехай свята водиця змиє все недуги і наповнить тебе новими силами!

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Сьогодні – не просто свято, сьогодні особливий день, адже дві тисячі років тому відбулося Хрещення Ісуса Христа. Я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі вірити в бога щиро і від усієї душі, радіти життю, бути щасливим і цінувати те, що маєш! Нехай все буде добре!

Від щирого серця вітаю з Хрещенням! Нехай свята вода змиє негатив і погане самопочуття, зарядить тіло бадьорістю, дух – стійкістю і позитивом. Нехай здоров’я буде міцним, як хрещенські морози, а сміх дзвінким, немов лід в ополонці!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

З Хрещенням Господнім! Нехай свято подарує море радості і теплоти! Нехай всі погані думки, всі негаразди покинуть твій будинок і твоє життя! Нехай водохресна водиця змиє всі хвороби і подарує любов, надію і щастя!

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.