Найкращі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

З новим роком! З Різдвом! Мирного неба, веселих свят і відданих друзів!

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

З Різдвом Христовим всіх вітаю і бажаю воскрешати забуті мрії, зцілювати почуття і відроджувати людські стосунки!

З Різдвом! Нехай Господь благословляє на добрі справи. Нехай свята проходять в сімейному і теплій атмосфері.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю чесних слів і добрих вчинків в житті, щирої радості і вірного щастя в душі, світлої надії і одкровення в серце.

Вітаю тебе мій коханий, дорогий і коханий чоловік! Нехай цей день Різдвяних свят, наповнить всю нашу життя казковою та чарівною атмосферою. Бажаю тобі, як казкового богатиря, перемагати будь-які складності, долати будь-які труднощі і без розуму любити свою улюблену принцесу. З Різдвом!

З Різдвом Христовим вітаю чудову жінку. Бажаю світлого світу і щастя в родині, доброї надії в душі і щирого кохання в серці, яскравого вогню в родинне вогнище, небесної благодаті і щедрою радості в домі.

У цей святий вечір хочеться побажати всім рідним і близьким побільше душевного тепла щирості, доброти і звичайно ж чудес і чарівництва. Нехай всі образи і неприємності залишаться в минулому, а ваш будинок наповнитися радістю і радістю.

Нехай Різдвяна зірка вкаже Вам вірну дорогу і принесе тепло в Ваш дім! Будьте здорові, вірте в диво і прославляйте Христа.

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю здоров’я, миру, віри, щастя, надії і любові! Нехай в це свято для серця заграє мелодія відради.

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі впевнено прокладати шлях до мрії, жити благодатно і добротно. Нехай в світле свято ще яскравішим засяє твоя зірка, нехай в тебе додасться сил і здоров’я, а для тебе – можливостей і щастя.

Нехай це чарівне свято наповнить все навколо різдвяним теплом і сімейним затишком! Хай щастя вічно живе в твоїй душі, а кожну мить приносить тільки радість, позитив і відмінний настрій! Бажаю, щоб Господь завжди оберігав тебе і твою сім’ю і допомагав в здійсненні всіх твоїх мрій!

Різдво Христове – це велике свято, добра сила якого здатна творити справжні чудеса. Я хочу привітати вас і побажати, щоб силацього доброго свята виконала всі ваші бажання і оберігала вас від будь-яких бід і негараздів. З Різдвом!