Найкращі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція самих красивих Різдвяних привітань у прозі, до сліз, в якій ви точно знайдете що сказати.

З різдвом Христовим, дорогі тітка. Бажаю, щоб в життя твою постукало щастя і благополуччя, щоб душа злетіла вгору до зірок, а серце відкрилося для чистої любові. Нехай це Різдво подарує тобі добру казку і чудо, радісні зустрічі і усмішки дорогих людей.

З Різдвом тебе. Наша історія кохання закінчена, але в це чудове свято я щиро бажаю тобі всього самого доброго і радісного. Нехай тобі завжди вистачає сил доводити справи до кінця, домагатися свого. Будь любимо і щасливий. І нехай в це Різдво почнеться світла смуга твого життя.

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Нехай на вашому Різдвяному столі буде дванадцять щедрих частувань, які символізують апостолів Ісуса Христа, і нехай весь рік дарує достаток, достаток і врожай!

Вітаю всіх з Різдвом Христовим! Нехай в цей ясний світлий день і думки будуть такими ж радісними і позитивними. Нехай ніщо не затьмарює ваше життя, люди не засмучують вас, вороги не докучають. Нехай Бог оберігає вас і дарує надію. Сімейного вам благополуччя, щасливих змін і здоров’я на довгі роки!

Милого і доброго хлопця вітаю з Різдвом. Бажаю щирої любові і світлих почуттів, взаєморозуміння у відносинах з близькими і благополуччя в житті, благородних вчинків і красивих ідей, щедрості душі і бравого биття серця.

З Різдвом Христовим, дорогі. Я бажаю тобі здоров’я, енергії, сил, краси, гармонії і душевного спокою. Будь щирою, відкритою і сміливою, борись за свої мрії, наповнюй цей світ добротою і милими усмішками. Я бажаю тобі великої і світлої любові, міцної віри і виправдання кожної надії, що зачаїлася в твоєму серці.

Будь Богом зберігаємо чоловік, захисником своєї території і свого способу життя. З Різдвом Христовим! Нехай зірка Віфлеємська оберігає тебе і всіх, хто тобі доріг.

Вітаємо з Різдвом Христовим! Як понад дві тисячі років тому блага вість про Народження Спасителя осяяла все людство, весь світ, так нехай благодатне світло цього великого свята сьогодні осяває ваші душі і наповнює ваші серця любов’ю до ближнього, внутрішньою гармонією, рятівної вірою і безмежним щастям.

Щиро вітаю вас в це світле свято. Бажаю душевної рівноваги, гармонії в серці, сімейного благополуччя і достатку в домі. Нехай у вашій обителі завжди панує атмосфера радості: звучать добрі жарти друзів і дзвінкий сміх дітей, лунає тупіт маленьких ніжок, смачно пахне улюбленою їжею і завжди будуть відкриті двері для рідних і близьких.