Кращі Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція зворушливих Різдвяних привітань у прозі, в якій ви точно знайдете що сказати.

Різдво Христове близько! Бажаю в цей час загадати найзаповітніше, найважливіше, і воно обов’язково збудеться. А Христова сила в цьому допоможе!

З Різдвом! Бажаю, щоб все загадане цієї магічної вночі неодмінно втілилося. Нехай перша зірка в далекому темному небі осяє вас світлом радості і щастя, а добрий ангел-хранитель закриє крилом від смутку, візьме за руку поведе назустріч мрії. Головне – зберігайте в душі вогник віри, і тоді для вас не буде нічого неможливого!

Вітаю з Різдвом Христовим і від чистого серця бажаю, щоб справжня любов, міцна віра і добра надія допомагали повернути навіть самі круті гори в життя.

Милого і доброго хлопця вітаю з Різдвом. Бажаю щирої любові і світлих почуттів, взаєморозуміння у відносинах з близькими і благополуччя в житті, благородних вчинків і красивих ідей, щедрості душі і бравого биття серця.

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.

Я вітаю тебе з цим чудовим святом. Хочу побажати море посмішок і добра, достатку і благополуччя, любові і процвітання. Не бійся мріяти і вір тільки в краще!

Нехай це чарівне свято наповнить все навколо різдвяним теплом і сімейним затишком! Хай щастя вічно живе в твоїй душі, а кожну мить приносить тільки радість, позитив і відмінний настрій! Бажаю, щоб Господь завжди оберігав тебе і твою сім’ю і допомагав в здійсненні всіх твоїх мрій!

Вітаю з Різдвом і бажаю тобі веселого і доброго свята, братик! Нехай світлою радістю наповниться твоя душа, нехай чарівним і щирим буде кожну мить твого життя, нехай твоя віра і сила ніколи не згаснуть, нехай на твоєму шляху простягається щастя.

Дорогі батьки! З Різдвом! Це свято надії і віри, ви завжди в нас вірили, допомагали і дбали, а ми завжди знаходили в вас любов і підтримку. В цю світлу ніч сподіваємося, що і вас підтримує наша любов і вдячність. Нехай наша сім’я примножується, але в ній завжди буде панувати атмосфера затишку та злагоди!

Вітаю тебе з головними зимовими святами – один 1-го, другий 7-го січня! Не лінуйся відзначити їх як слід, але не перевантажуйся! Головне – якість, а не кількість! Бажаю тобі найвищої якості у всьому!

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!