Красиві Різдвяні привітання простими словами

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим. І в це світле свято хочу побажати бачити тільки хороше в навколишній світ і знаходити все добре в людях, дарувати надію близьким і втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що в тебе є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя.

Я вітаю тебе з Різдвом Христовим і залишаю теплі побажання любові, гармонії, миру та щастя. Нехай в твоєму серці завжди живе надія, нехай буде життя повне чудес і доброти.

Різдвяні привітання своїми словами

Привітати на Різдво українською мовою

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги,успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я і всіх благ! Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Різдво-це найсвітліший і чарівне свято в році. В цей день я бажаю вам, щоб помисли були світлими, а вчинки добрими. Щиро посміхайтеся світу, відкрийте душу для добра, не женіться за гарячими задоволеннями і нехай мир і благодать оселяться назавжди у вашому серці! Бажаю, щоб на вашому життєвому шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новийдень приносив вам лише радість, щоб ваше майбутнє було щасливим. У цей святий день я хочу побажати вам щастя абсолютного і безхмарного, любові чистої та сильною, здоров’я міцного і всього самого найкращого! Відкиньте всі проблеми і турботи, зберіться всією сім’єю за накритим святковим столом, згадайте все хороше, чим порадував минулий рік. Нехай в сім’ї панують мир і спокій, нехай на роботі все йде гладко, нехай у вашому серці завжди живе любов!

Дорога і улюблена хрещена! Нехай Ангели своїми свічками висвітлять твій будинок в цю Різдвяну ніч. Нехай вони принесуть з собою благополуччя, любов, достаток і щастя. Нехай святий дух Різдва зробить твоє життя казкової, успішної і безхмарним. Бажаю тобі безмежного здоров’я і тільки добрих і щирих почуттів. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом! Бажаю не просто Божого благословення і тихій, затишній душевності, а щоб Ангел підпалив гніт запалу в душі і допоміг спалахнути справжнім щастям і умінням це щастя відчувати і цінувати!

Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято в році – Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім’єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім’ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, порадіти твоїм успіхам. Тільки в сім’ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності і заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, який ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім’ю, відвідуй своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят і хорошого життя.