Кращі Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Прийміть мої вітання з цим світлим святом. Нехай цей рік буде щасливим. Дай Бог здоров’я, живіть без бід і негараздів!

Бажаю, щоб збулися самі грандіозні бажання, загадані під різдвяною зіркою, а життя наповнилося чарами і світлом. Зі святом!

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Різдво – свято любові і тепла. Нехай серце перейметься співчуттям, зігріває тих, кому сумно, подарує любов, а вона додасться і повернеться! Зі святом вас!

Ми зустріли Новий рік. Прийшов час самого доброго свята. Дозволь від щирого серця привітати тебе і побажати тільки хорошого. Проведи цей день зі своїми близькими, скажи, що любиш їх. Зі святом!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

У таке світле свято, яке дарує людям віру в чудеса і позбавлення від мук, хотілося б побажати віри у все найкраще і добре, так як все одно людина з чистою душею отримає багато радості і життя його буде щасливою і довгого. Тому що Різдво Христове приносить додаткові сили і непереможний дух.

Мила мама, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб небеса днем ​​дарували ясне світло і добру надію, а вечорами освітлювали зірками твій шлях і добрі мрії. Бажаю тобі, люба, різдвяних приємних зустрічей, чарівної казки і чудесних моментів щастя.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай буде казка за вікном і в душі. Нехай твій ангел на мить опуститься на землю і дасть знак, що все буде добре. Бажаю світлих надій, світлих думок. Бажаю щирої любові, щирої віри. Бажаю добрих чудес, добрих людей в житті. І шлях це Різдво огорне тебе щастям.

Христос народився! Славімо Його! Хочу побажати тобі в різдво, щоб любов оточувала всюди. Достатку – щоб стіл завжди був сповнений, рахунки по комуналці оплачені і залишалося на новенький смартфон і шубу.

З першою зіркою, з найсвітлішим святом, з радісною звісткою і невичерпної надією! З вірою і щастям, з добротою і дивом, з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі, гармонії у відносинах, здоров’я і тихого щастя в душі. У цей радісний день нехай з вами будуть найближчі люди, а сміх і душевні розмови не вичерпуються.