Кращі привітання з Водохрещем у прозі

Нехай у вашій родині, роботі і справах запанує мир, радість, щастя, а божественна благодать допоможе в житті і мріях! Бажаю не боятися водохресних морозів, щоб водохресна вода надала вам сил і здоров’я на багато років!

Вітаю вас з чудовим святом Водохреща! Нехай в цей день вас чекає тільки найкраще, адже таке свято покликаний дарувати хорошим людям благодать і надію на краще! Нехай везіння і щастя завжди присутні у вашому житті, а ті, кого ви любите і поважаєте, ніколи не покидають вас!

Бажаю, щоб у вашому серці спалахнуло вогник добра, а ваше життя стало світліше, щасливіше і благополучніше. З Хрещенням Господа!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем українською мовою

Бажаю тобі в день Хрещення, щоб свята вода бурхливим потоком змила всі проблеми, сльози, які не приємності, недоброзичливців і заздрісників, хвороби і розчарування. Нехай в твоєму житті залишаться тільки любов, взаєморозуміння, рятівна віра і світлі думки. Нехай великодушний Господь і близькі люди завжди будуть для тебе джерелом сил і натхнення. Зі святом!

Опівночі, пролітаючи над світом, Божий посланник змахне крилом, і відразу освячується вода у всіх водоймах. Це настає свято Хрещення Господнього. З надією на зцілення, люди моляться і омиваються святою водою. В цей прекрасний день щиро вітаємо вас зі святом. Бажаємо миру вам, радості та гарного настрою. Нехай кожен день буде найщасливішим, нехай у ваших родинах панує любов і повагу. Нехай надія, віра і любов будуть найвірнішими вашими супутниками.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

У чудовий православне свято – Хрещення Господнє я бажаю вам очищення душі і тіла, свіжості думок і почуттів, зміцнення в серцях ваших віри і надії. Нехай дні ваші будуть наповнені радісними подіями, приємними сюрпризами, світом і любов’ю.

З Хрещенням Господнім вітаю і бажаю усміхненою долі, віри в себе, здоров’я і позитивного самопочуття душі!

У свято чистий і великий бажаю добрих прагнень і добрих надій, міцного здоров’я і міцної віри. З Хрещенням Господнім! І нехай настане в житті благодать.

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє! Я тобі бажаю, щоб починаючи з цього дня удача і щастя супроводжували тебе в твоєму житті, щоб були здорові разом з тобою і всі твої близькі. Зі святом!