Привітання з хрестинами українською мовою

0

Привітання з хрестинами українською мовою, добірка найкращих

Вітаю з хрещенням вашого чудового дитини. Нехай батьки та хрещені в будь-яку хвилину допоможуть і підтримають своє дитя, нехай життєвий шлях православної крихти буде світлий і легкий, хай ваше чадо росте в щастя, любові і радості. Всіх добрих благ вашій родині, здоров’я дитині та батькам, достатку та миру.

Сьогодні новохрещені знайшов свого ангела-хранителя, покровителя. Нехай той веде його по життєвому шляху, оберігає і захищає. Хрещеним — мудрості, сил і спокою для того, щоб направляти на шлях істинний свого хрещеника. Вітаємо від усієї душі з такою важливою подією. І нехай береже вас Бог!

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щире серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете спрямувати його у потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково знадобляться. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцнішими, щасливішим з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.

Вітаю з хрестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому яскравих посмішок, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай дитина долає будь-які труднощі на шляху, хай не турбують маленьке серце образи і печалі.

Ми, як хрещені батьки, хочемо побажати вам щастя, яке обов’язково почнеться прямо в день хрестин. Нехай синочок буде дарувати тільки справжню радість. Він, звичайно, може і повинен поважати вас, як батьків. Бажаю, щоб син брав зі свого батька приклад і міг стати гідним чоловіком, який подбає в майбутньому про свою дружину і дітей. Синочок нехай свою маму любить і поважає, адже без цього неможливо уявити характер представника сильної статі. Ми обов’язково допоможемо у вихованні вашого сина, який повинен володіти сильним і мужнім характером, знати, що в житті все буде складатися найкращим чином. Прийміть мої щирі вітання з таким важливим днем, як хрестини своєї дитини. Такий день більше ніколи не повториться, але він обов’язково виявиться справді важливим для вас. З днем хрестин сина!

В цей особливий день, в день посвячення в таїнство хрещення від усього серця вітаю! Нехай ангел-охоронець висвітлює життєвий шлях і оберігає від усього лихого, нехай буде міцним здоров’я і світлої душа. З хрестинами, благополуччя, великого щастя і любові.

Батьки, сьогодні ви хрестили свого сина. Хочу побажати здоров’я і сил дитині, адже йому потрібно рости і радувати вас. Нехай Господь простягне руку і гарантує максимальний захист від будь-яких негараздів. Хочу побажати вам щастя й удачі, міцної родини, яка обов’язково порадує стійкістю до будь-яких зовнішніх чинників. Дорогі батьки, я сьогодні стала хрещеною мамою вашому синочкові і, звичайно, докладу всі зусилля для того, щоб справити позитивний вплив на нього, виявитися гідним прикладом. Нехай він буде відчувати нашу турботу і трепетне ставлення, адже такі сильні почуття, як щира родинна любов, нічим замінити не вдасться. З хрестинами сина я хочу вас привітати, вірячи в те, що життя ваше обов’язково складеться гідно. Будь ласка, будьте всі разом, незалежно від того, які круті віражі приготувала доля. Будьте щасливі по-справжньому.

Ніжне намисто небо подарувало тобі цей день – день Хрещення, коли на небі відбувається добру справу, вибирається твій персональних охоронець від бід і нерозв’язних проблем, від образ і всякого зла, твій ангел-зберігач, який подарує тобі надійний захист від зла і від всього поганого, що може статися в світі. Силами добра тобі дано хрещені, які будуть давати тобі добрі поради і любов. Вони стануть помічниками та начальниками у важкій для тебе ситуації і які допоможуть тобі там, де безсилі батьки, або де ти сам не зможеш впоратися з ситуацією. Нехай вони стануть тобі добрими друзями, помічниками у справах і добрими людьми, які завжди тобі допоможуть, візьмуть, підтримають тебе і які будуть дбати про твоє благополуччя, адже через них буде діяти твій ангел-охоронець.

Друзі, які ж ви молодці, що зробили це! Можна знайти тисячу причин і постійно знаходити причини для того, щоб відкласти хрещення вашої дитини. Але сьогодні велике таїнство відбулося, і тепер малюка буде завжди супроводжувати незримий хранитель і цілком відчутні хресні – ваша надійна опора у вихованні підростаючого покоління. Вітаємо вас із цією важливою подією та бажаємо новонаверненому чаду рости міцним і здоровим, а його батькам – бути терплячими, розуміючими і сильними. Нехай вашу родину Господь береже!

Вітаємо з хрестинами вашого милого дитини. Бажаємо йому рости здоровим і щасливим. Нехай батьки будуть радіти кожному його кроці в житті. Нехай береже його Господь. Любові і турботи вашій дитинці на довгі роки.

Від усієї душі вітаю з хрестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною річкою під благословенням Бога, нехай у хвилини труднощів доля дарує чудо, хай завжди відкритою і доброю душа дитини.

Вітаю дитину і батьків з хрестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові та турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і завистей. Щастя і миру на православному шляху дитини!

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина був відторгнутий від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує все істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хрещених, на яких лежить велика відповідальність за духовний ріст їх хрещеника (або хрещениці)!

Вітаю тебе зі світлим святом — хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

В будинку хвилювання і радість. В колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюються, дивлячись на нього і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо будуть заворушення, то тільки приємні.

Дорогі батьки, вітаємо вас з хрещенням вашого дитинчати. Тепер по ньому видно, що він став трохи впевненіше в собі, так як відчуває захист, дану йому з небес. В очах нього, вже видно вогники, які виблискують, показуючи, що він теж розуміє як для нього це важливо, але сказати спасибі, ще не може. Адже ви сьогодні дали йому рідних людей, хрещеного батька і матір. І тепер, в його житті є на кого спертися крім батьків. Нехай ваш дитинка, веселішає, росте і радує вас щодня. Нехай його життя буде сповнене цікавого, нового. А в хвилину смутку ви завжди будете поруч, і він буде відчувати підтримку з неба, і знати що він не один, а з ним його Ангел, який було дано йому при народженні

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюється зірка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, дається обряд хрещення, то його тьмяна зірочка розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Вітаю з хрестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх бід і печалей, сім’ї міцною і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

В цей прекрасний день, наповнений торжеством таїнства хрещення дитини, вітаю всіх з святом! Бажаю чистий і світлий шлях для того, хто пізнає цей світ дитя. Сім’ю, наповнене коханням, ніжністю і турботою. Радості і достатку у хату і благословення Господа на все життя!

Вітаю з хрестинами вашого ангелика і від душі бажаю світлою, доброю, щасливою мирної, радісного життя вашій дитині, в який батьки і хресні будуть вірними і сміливими захисниками від усього поганого. Світу вашій родині і здоров’я, яскравих свят і чудових миттєвостей з улюбленою дитиною.

Сьогодні, для вашого малюка, самий знаменний і хвилюючий день. Він ще не розуміє, але відчуває захист, не лише тата й мами, а й захист, надану йому з небес. Тепер у нього є свій Ангел Охоронець, який буде оберігати його, у найважчі, нелегкі години його життя. Який буде давати йому сил рухатися вперед, і ні за яких обставин, не здаватися. Тепер у вашого малюка, є невидима захист, на період всій його прекрасне життя. І ви, батьки, можете звертатися до Ангела вашої дитини, з молитвою захистити його від усього лихого, що є в цьому світі. З хрестинами вас і вашого малюка. Нехай з вами завжди буде ваші Ангели-Хранителі.

У вашому домі сьогодні клопоти, а все тому, що маленька донечка повинна познайомитися з Богом на таїнстві хрещення. Дорогі батьки, у вашої дитини дійсно один з найголовніших моментів життя і нехай ця дитина ще не зовсім розуміє що відбувається, але навіть вона принишкла, коли слухала прекрасний спів і переливи дзвони. Її дбайливо тримають на руках названі батьки, для яких вона стала названою донькою. Тепер разом з вами вони будуть хвилюватися, радіти і переживати за маленьку дівчинку, для якої сьогодні відкрили свої серця. Нехай над вашим домом світить сонце, а хмаринки просто пробігають повз, насолоджуйтеся кожним моментом щастя з цією малою поки вона поруч, адже роки летять так швидко. Щастя вам, добра і благополуччя.

Вітаю чудову дитину з хрестинами і від душі бажаю, щоб ангел ніколи не втомився оберігати тебе і вкривати від всіх негод. Нехай на твоєму шляху проливається світло доброти і радості, нехай батьківська любов і турбота хресних тебе опікає і надихає на нові успіхи і перемоги.

Від душі вітаю дитину з хрестинами. Бажаю маленькому ангелочку щасливої долі, доброго шляху, міцного здоров’я і всього самого світлого в житті. Бажаю, щоб улюблені дорогі батьки і хресні завжди були поруч і розділяли з тобою твої переживання, хвилювання, перемоги, радості, удачі та досягнення!

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо побажати їй щасливе і довге життя, нехай вона завжди буде благословенна Богом і нехай віра її буде щирою. У неї попереду ціле життя, повна і радості, і смутку. Так нехай же вона навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З хрестинами!

Від душі вітаю з хрестинами вашого чада. Бажаю, щоб православний шлях у житті вашої дитини був добрим, легким і щасливим. Світу вашій родині, взаєморозуміння і здоров’я. Нехай батьки і хресні завжди будуть вірним захистом від бід і негод для своєї дитини, нехай ангел-охоронець завжди веде ваше чадо до світла благополуччя.

Вітаю вас з хрестинами вашого сонечка! Нехай Господь завжди оберігає ваше чадо і допомагає йому у всьому! Бажаю дитині міцного здоров’я, море яскравих емоцій і яскравих відкриттів, адже цей величезний світ такий прекрасний!

Від усієї душі хочу привітати з цим чудовим і важливою подією, з входженням в православну віру і храм, з хрестинами! Бажаю, щоб Господь допомагав у важку хвилину, щоб ангел-хранитель оберігав завжди і скрізь, щоб життя тяглося щасливою і завдовжки дорогою, щоб було на шляху багато радісних перемог і добрих справ.

Хрещення – особливий обряд для будь-якої людини, тому ви повинні пишатися собою, тому що сьогодні був проведений обряд хрещення вашого чудового синочка. Мені хочеться привітати вас з цим прекрасним подією, а також побажати всього самого найкращого вашому хлопчику. В першу чергу хочу побажати йому міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Нехай хлопчик росте вам на радість, при цьому досягає найкращих результатів у навчанні. Я навіть не сумніваюся, що він зробить правильний вибір у питанні своєї спеціальності, тому хочу, щоб ви були спокійні і так сильно не дбали про нього. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. Мені хочеться, щоб ваша сім’я була найщасливішою і щасливою. Біла смуга ніколи не повинна закінчуватися у вашому житті. Удачі!

Ангел любові спустився на Землю, осяявши батьків світлою думкою про твоє Хрещення. І ось, коли священик виголосив слова, ти став християнином і членом церкви і людиною, у якого вже є не тільки християнське ім’я, але й нові небесні і земні покровителі. Небесними покровителями стали твій Ангел-хранитель і святий, ім’я якого ти отримав при Хрещенні, а земними покровителями для тебе стали хресні батько і мати, які хрестили тебе і священик. Тепер ти в будь-який момент можеш звернутися до них за порадою, підтримкою і добрими словами. Вони завжди відгукнуться і дадуть тобі підтримку в земному житті. Але, найголовніше, що в тебе тепер є небесні покровителі, які будуть зберігати тебе від зла і від усього найгіршого, що трапляється в житті.

Comments are closed.