Красиві привітання з хрестинами

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція зворушливих привітань з хрестинами своїми словами, до сліз, в якій ви точно знайдете що сказати.

Вітаю з крестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від бід і всіх негараздів, нехай ангел осяває серце крихти надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Милий наш янголятко, сама славна і улюблена наша дівчинка! У цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе по життю. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай в твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.

Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо побажати їй щасливого і довгого життя, нехай вона завжди буде благословенна Богом, і нехай віра її буде щирою. У неї попереду ціле життя, сповнене труднощів і радостей, і смутку. Так нехай же вона навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З крестинами!

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Я хочу привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх маленького хлопчика, який зараз ось лежить такий задоволений і ситий і збирається заснути. Мої дорогі, сьогодні був особливий день не тільки для вас, але і для вашого хлопчика, тому що з цього дня і до кінця свого життя він буде перебувати під захистом у Бога, тому ви можете бути спокійні за свого улюбленого синочка. Яхочу побажати йому міцного здоров’я, а також щастя і удачі по життю. Мені хочеться привітати вас з цим світлим і добрим подією в житті вашої родини. Нехай кожен день вашого дорогого синочка буде наповнений найприємнішими подіями, а також приємними емоціями. Мені дуже хочеться, щоб ваш хлопчик ріс добрим і здоровим хлопчиком, але при цьому сильною і вольовою, щоб він домагався значних результатів. Зі святом вас, мої дорогі друзі.