Кращі привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція привітань з хрестинами , в якій ви точно знайдете що сказати.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому посмішок яскравих, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай малюк долає будь-які труднощі на шляху, нехай не турбують маленьке серце образи і печалі.

Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!

Від щирого серця вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хресного і хресну, які будуть з ним поруч в будь-яку хвилину, але і заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячим чоловіком!

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброюі щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і хороші люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

Ми всі сьогодні чули в церкві спів маленьких янголят, що супроводжує вашу маленьку дівчинку в новий, таємничий світ, який подарував їй справжнього захисника в особі ангела-хранителя і названих батьків. Цей день дуже важливий не тільки для малятка, а й для хресних, адже перед обличчям Бога вони поклялися стати батьками для цієї дитини, оберігати і направляти її, допомагати в будь-якій ситуації і завжди підтримувати. Хрещені, ви непросто виголосили слова, а взяли на себе зобов’язання, тепер у вас є дочка. Так нехай цей маленький янголятко завжди відчуває ваш захист, тепло і любов. У світі, мабуть, немає нічого прекраснішого невинних дитячих очей, сьогодні вони довірилися вам, тому зробіть все, щоб вона була щасливою.

Вітаю. Для вашого чада відкрився шлях до віри, і нехай тепер Господь його завжди оберігає. Бажаю батькам і хрещеним міцних сил, бажаю робити для улюбленої дитини життя справжньою казкою, в якій ваше чудо буде щасливим. Нехай ангел всюди слідує за малюком і дарує світло добра.

Вітаємо щасливих батьків і малюка з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата – других батьків! Нехай береже його бог від усіх негараздів, горя і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!