Привітання з Трійцею у прозі, до сліз

З Трійцею Святий вітаю. Побажати хочу чистої любові і ясних днів в житті. Нехай вас оточує доброта і тепло, нехай в серці завжди живе віра, а на душі таїться надія на краще. Мирного неба і міцного здоров’я.

Прийміть від мене вітання з чудовим святом, одним з найбільш чудових в православному календарі! Нехай в Трійцю збудуться ваші мрії і заповітні бажання, нехай радість назавжди оселиться у вашому серці, а доброта і любов зігріють душу!

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітати з Трійцею українською мовою

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

У свято великої Трійці нехай збудуться всі надії, і наповниться серце щастям, нехай запалиться яскраве світло в життя і оселиться радість в душі.

Які речі в житті важливі для тебе? Небо, сонце і вода? А може бути – здоров’я, віра і любов? Не дарма число три стало священним. Свята Трійця сьогодні стукається в душу до кожного. Бажаємо всім усвідомити і прийняти це. Сьогодні для цього дуже вдалий час. Зі святом!

Прийшла Трійця, свято заповітних надій, потаємної любові і беззастережної віри. Нехай летять твої бажання в захмарні висоти, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і чарівне щастя.

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

У Трійцю бажаю, щоб всі дні з твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Нехай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергіюдля управління всіма життєвими справами.

Вітаю з чудовою Трійцею! бажаю, щоб в кожній дивовижною душі розквітала саме сьогодні потрійна любов, переливаючись Вітчим благословенням, синівську шану і неймовірною Духовністю, з кожним днем ​​роблячи нас все щасливішим!

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю жити щасливим життям і відчувати себе вільною людиною. Нехай твоя віра буде сильна, а твоя удача – постійна, нехай твоє серце щиро любить і у відповідь отримує любов. Всіх благ, квітучої краси і гармонії.