Кращі привітання з Трійцею у прозі, українською мовою

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція зворушливих привітань з Трійцею своїми словами, до сліз, в якій ви точно знайдете що сказати.

Вітаю зі святом Божим – з Трійцею! Увійшло в силу молоде літо з його соковитістю барв і океаном світла – ось дари Господа усім, що в це велике свято! Нехай же завжди на життєвому шляху буде з нами Його заступництво і вічна любов!

Вітаю зі святом Трійці. У цей день прийнято прикрашати своє житло зеленими гілками і свіжими букетами. А я бажаю тобі прикрасити свою душу відданою любов’ю, незламної вірою і всеперемагаючої надією!

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Нехай кожен новий день приносить Вам Божу радість і Боже благословення! Сьогодні – день Святої Трійці, день, коли апостоли майже 2000 років тому, слухаючись веління Христа чекали хрещення Духом Святим. В цей день Бог явився їм у третій Своєю іпостасі! Дух Святий хрестив їх допоміг їм в подальшому будувати Церкви, дав дари зцілення, пророцтва і також інші дари. Нехай кожен Ваш день буде наповнений Божими чудесами і Його радістю!

У день Святої Трійці слід побажати Вам міцної віри, праведного життя і справжніх помислів. Нехай слово Боже сьогодні зійде до серця кожного. Нехай відпустить Вам господь всі ваші гріхи, вільні і невільні.

Хочеться привітати весь християнський світ зі світлим святом Трійці і побажати всім людям добра, міцного здоров’я та незламної віри в Господа. Нехай вас завжди оточують рідні і улюблені люди, в вашому домі панує щастя і спокій, а ваша душа завжди буде спокійна і готова до співчуття!

Вітаю з Трійцею. Бажаю в цьому житті зручно влаштуватися і завжди залишатися добрим, щирим, добрим чоловіком. Нехай перед тобою стелиться стежка з квітів удачі, нехай над тобою простягається ясне небо щастя. Бажаю здоров’я, любові і благополуччя.

Сьогодні чудове свято, день Трійці, і мені хочеться привітати тебе, побажати радості і благополуччя, везіння і добра. Цей день – дійсно святий, так нехай же ти переймешсяйого святістю і захочеш робити якомога більше добрих справ!