Привітання з Трійцею своїми словами

Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою. Нехай у свято Трійці прибуде щастя, і увірветься світ в ваш будинок, віджене всі негоди. Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

У день світлого, теплого свята Трійці – бажаю добра, благополуччя, частіше дарувати всім свою сліпучу посмішку, бути терпимими і великодушними до оточуючих нас людям, проявляти чуйність і врівноваженість, завжди бути чесним перед самим собою.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю ловити подих вітру удачі, прикрасити зеленню надій і строкатістю мрій своє життя.

Мамочка! Від душі вітаю тебе, моя кохана, з Трійцею! Це – чудове свято, в який у добрих людей збуваються всі їхні бажання! Впевнена, твої теж неодмінно збудуться, лише варто захотіти! Хочу, щоб ти була красивою, здоровою і щасливою, щоб ніколи ні в чому не потребувала і кожну мить раділа!

Вітаю зі святом Трійці. У цей день прийнято прикрашати своє житло зеленими гілками і свіжими букетами. А я бажаю тобі прикрасити свою душу відданою любов’ю, незламної вірою і всеперемагаючої надією!

Мир дому, посмішку на обличчі, світла в очах, щоб берег від усіх напастей ангел-хранитель, а удача, успіх, щастя і благодать завжди вели за руку, захищаючи від негараздів і неприємностей. З Трійцею!

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Вітаю тебе з чудовим святом і хочу побажати, щоб Трійця допомогла здійснитися всім мріям і бажанням! Життя у нас всього одна, так що рекомендую цінувати її і насолоджуватися нею у всіх проявах! Вір в чудеса і радуйся тому, що маєш!

Бажаю вам у свято Трійці любові, надії і віри. Пам’ятайте, саме ці складові роблять життя повним і насиченим, а будь-який момент незабутнім! Цінуйте те, що у вас є, бережіть своїх близьких і ніколи не розлучайтеся з гармонією всередині себе!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!