Привітання з Покровою простими словами

Вітаю Вас від всієї душі зі святим святом, з Покровом! Нехай цей день принесе вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені вами добрі справи! Бажаю вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

У день Покрови Пресвятої Богородиці від чистого серця хочу побажати всіх благ життя і радості душі, згасає віри і доброї надії, щирої любові і вірного щастя, міцного здоров’я і улюблених близьких поруч.

У настільки світле свято Покрови, я хочу привітати і побажати милосердя Богородиці і можливості відчути позитив від численних подій, які можуть відбуватися на життєвій дорозі. Нехай ця подія залишить світло в твоєму серці і в душі, а Пресвята Богородиця вкриє тебе від заздрості і бід. Зі святом!

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі булиукриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

У день святкування Покрови Пресвятої Владичиці нашої Богородиці хочу від усього серця побажати вам, щоб її заступництво захистило від всіх земних напастей. Нехай ваша душа буде зігріта чистим коханням і надією на благословенні прийдешні часи. Хай буде з вами віра в сяйво Божої благодаті і його всеукрепляющую допомогу. Многая літа!

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.

Покров Пресвятої Богородиці вважається одним з найважливіших релігійних свят, але особисто для мене це свято є найулюбленішим, тому я хочу передати і вам любов до цього дня. В першу чергу я хочу привітати вас, а також нагадати, що Богородиця завжди благословляє людей, які ведуть праведне життя. Ви можете це вже сьогодні продемонструвати, а для цього проведіть це свято з рідними людьми, відвідайте храм, думайте про все приємне, тому що немає нічого важливішого за це. Я бажаю вам міцного здоров’ячка, щастя і всього того, що вам необхідно, щоб відчувати себе щасливою людиною. Богородиця явилася людям в день покриву, щоб подарувати їм свою любов. Не забувайте, що вона продовжує і зараз це робити. Я бажаю вам щасливого і радісного свята! Відпочивайте і отримуйте задоволення від цього дня.