Гарні привітання з Покровою своїми словами

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція щирих привітань з Покровою українською мовою, в якій ви точно знайдете що сказати.

Милосердя нехай в кожному серці живе, зароджуючись тим самим зернятком, яке виросте у щось велике. Нехай любов панує і витає, щоб про близьких піклуватися і приділяти їм увагу. Бажаємо молитвам почутими бути, щоб небеса приховали від бід. Зі святом!

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.

Сьогодні на календарі вже чотирнадцяте жовтня, а це означає, що настав один з найважливіших свят, яке ні в якому разі не можна залишати без уваги. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати вам всього самого найкращого. Ви заслужили цього, тому що завжди з великою повагою ставтеся до всіх релігійних свят, відвідуєте храми і завжди вірите у все найкраще. Нехай Богородиця завжди покриває вас і ваших рідних і близьких, щоб захистити вас від проблем і тривог. Бажаю вам ніколи не опускати руки, тому що немає в житті безвихідних ситуацій. Я хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і стійкості. Не завжди в житті буває легко, але віра ніколи не залишить вас. Покров Пресвятої Богородиці – дуже важливе свято, про який не можна забувати.

Сьогодні, в настільки радісний і благословенний день, є можливість для того, щоб вимовити тільки найтепліші слова своїм близьким людям, показати, наскільки вони виявляються важливими. Дорогий чоловічок, приймай щирі вітання з наступаючим святом, який може надихати на краще і дозволяти повірити в те, що в долі відбуватимуться численні добрі події. Будь ласка, вір в те, що у тебе все буде складатися тільки найкращим чином, адже це дозволить гарантувати максимальний успіх, незалежно від того, що ж приготував для тебе Господь. Пам’ятай: у тебе прекрасний і позитивний характер, сильний і стійкий дух, чуйне серце. Ти можеш успішно проявити себе і довести, що заслуговуєш справжнього щастя і внутрішньої гармонії. Приймай тільки щирі слова у вигляді привітань.