Привітання з Пасхою українською

Христос Воскресе! Від щирого серця вітаємо вас з настільки знаменною святом! Нехай ваша віра міцніє з кожним днем, а душа наповнюється доброзвичайністю і благочестям! Бережи вас Бог!

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!

Прийміть поздоровлення з одним з найголовніших християнських свят, зі Світлої Великоднем. Хочеться побажати умиротворення і доброти, спокою і тепла, світла і гармонії. Нехай мир панує в будинку вашому, нехай любов оселиться у ваших душах. І нехай береже Господь кров ваш.

Вітаю тебе з самим великим днем ​​в християнстві – Воскресінням Христовим! Хочу побажати того ж, про що постійно нагадує Церква – щоб в будь-яких перипетіях твоєї долі, що б не трапилося, ти завжди зберігав радість в серці, не впускав туди зло і темряву. Допоможи тобі Господь в цій непростій справі, нехай воно для тебе виявиться легким і приємним!

Сьогодні особливий день. В цей день кожен, хто вірить в Господа, хто потребує ласки, в теплі, в любові або здоров’я, сповна отримує все, чого бажає. Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і бажаю з допомогою Божою знайти в цьому світі свій істинний шлях.

Вітаю з добрим і світлим святом Пасхи. Хочу побажати, щоб в твоє життя раптом постукало справжнє щастяі велика надія, щоб для твоєї душі відкрився новий горизонт благих діянь і високих прагнень, щоб в твоєму серці постійно таїлися ніжні і щирі почуття, щоб твоя віра і любов надавали щоденних сил і натхнення.

Прийміть від мене ці гостинці (різнокольорові яйця, паску і т. Д.) Разом з побажанням миру, довголіття і потужної божої підтримки у всіх ваших справах.

Христос Воскрес – сьогодні чується всюди! Адже настав не просто свято, а саме той день, коли Господь подарував нам можливість для духовного воскресіння! Сьогодні віра, надія і любов очистять наш розум від поганих помислів, подарують душевне просвітлення і наповнять серця гармонією і благодаттю! Миру вам і світлої радості!

Поздоровляю з Пасхою і Світлої тижнем! І настрою бажаю світлого, сонячного і радісного! Життя багатою щоб була, благословляла всі твої справи. Доля нехай твердою рукою веде до сяючого щастя і серцевого спокою. А задуми прості і глобальні свершатся, приносячи плоди матеріальні!