Привітання з Пасхою українською

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім’ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

Вітаю з паскою! Тобі бажаю ясного сонця над головою, позитивних думок, добрих вчинків, привітних посмішок, безмежної любові і море блаженства.

Сьогоднішній день прекрасний не тільки Воскресінням Ісуса, але і тим, що курки починають нести кольорові яйця … Я і тобі принесла це чудо. З’їж його (яйце) обов’язково і нехай з сьогоднішнього дня твоє життя буде повне чудесами, красою і чарівністю. Зі святом!

У це свято Христос нам подарував надію на вічне життя, віру в майбутнє і світло безкорисливої ​​любові. Нехай же сьогоднішня радість живе в твоїй душі кожен день, роблячи життя прекрасніше.

Вітаю з паскою! У цей день ми намагаємося говорити тільки хороші слова тим, хто нам дорогий, і думати тільки про найвищому і світлому. Так нехай наші старання і наша віра в чудо не залишаться забутими і будуть винагороджені щастям і радістю життя! Нехай збудуться мрії і серце окрилить задоволення від того, що щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Поздоровляю з Пасхою і всім серцем бажаю постійного духовного розвитку і справжнього щастя для серця, щирих сподівань і великої любові. Нехай в це свято всі твої молитви будуть почуті, нехай з цього дня почнеться низка добрих і радісних подій в твоєму житті.