Найкращі християнські привітання з днем народження простими словами

Бажаю благ від щирого серця, любові до межі, Нехай життя, триватиме, в роках залишить славний слід, І хай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю, щоб за Божим велінням твоє серце завжди прагнуло до благодіяння і справжнього щастя, щоб твій ангел вірно зберігав твою душу і не впускав в неї злих намірів, щоб твій шлях простягався рівною і світлою дорогою, освітленої променями доброти і милосердяБожого.

Вітаю з днем, в який Господь дарував тобі життя, з днем, коли на небі з’явилася яскрава зірка твоєї надії. Щиро бажаю міцної віри серця і істинного чуда в житті, бажаю безустанно продовжувати свій шлях, осяваючи цей світ добром і милосердям, відпускаючи свої образи і не дозволяючи темряві закрити радість твоєї душі.

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисте кохання тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведною і щасливою, нехай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.

В цей день Бог дарував тобі життя, я щиро вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і згасає віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь, нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай з кожним днем ​​в твої двері стукає щастя, нехай твоя натура завжди залишається милосердною.

Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй навколишнім світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, благо і любов! Бажаю міцного здоров’я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведною і світлою дорогою до щастя.

У цей радісний і урочистий день поділяємо з вами радість свята і сердечно вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам щастя, любові, задоволень, достатку, щоб душа насолоджувалася і співала, а віра ваша нехай буде постійною! Нехай ваша душа не знає холодів, нехай буде світлом осяяний кожен день, а життя ваше нехай нагадує квітучий сад! Нехай вічно вас зберігає Божа рука, а вам бажаємо бути в Божих мріях і серце! Бажаємо вам всією душею відчувати підтримку Бога, бажаємо вам у Всевишнього знаходити відповіді на всі питання! Бажаємо вам у всьому уподібнюватися Отця нашого і Спасителя Ісуса Христа, і нехай він вас ніколи не залишає на бездоріжжі! Нехай господь Бог дарує вам допомогти і нескінченну любов взамін на вашу щиру віру в нього! І нехай ваша любов до Творця ніколи не згасне серед мирської суєти! Береже вас Господь!