Щирі християнські привітання з днем народження до сліз

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція кращих християнських привітань з днем народження у прозі, в якій ви точно знайдете що сказати.

З Днем народження! В цей наповнений дивом день, вітаємо тебе з іменинами. Бажаємо жити по совісті і не знати горя і негараздів. Віддано шанувати Господа і його заповіти. Любити життя і все її прояви. Запастися відмінним здоров’ям і випромінювати добро і позитив!

Бажаю тобі в цей день народження гармонії і щастя в душі, міцного здоров’я та здійснення всіх найдобріших заповітних бажань! Нехай віра в Бога з кожним днем ​​стає тільки сильніше, а Всевишній у відповідь посилає тобі своє благословення!

Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй навколишнім світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, благо і любов! Бажаю міцного здоров’я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведною і світлою дорогою до щастя.

Вітаємо з Днем Народження, і бажаємо, щоб Господь Бог блаженно влаштував життя вашу, щоб наповнив її по вінця миром і радістю, любов’ю і розумінням, теплом і добрими думками! Прийміть нашу любов і молитви про вашому благословення! Бажаємо, щоб послав він вам велику дружбу і прекрасну вічність вірування! Ми бажаємо вам, щоб ваше майбутнє було тісно пов’язане з волею Божою, з його великими планами про спасіння душ, що заблукали, людських! Нехай сила дарована вам Всевишнім, ніколи не залишить вас на бездоріжжі! Нехай досягнуті вами висоти ніколи не будуть забуті вами! Мир вам і милість в душу, Бог вас любить! Нехай ваше серце буде переповнене вірою і бажанням творити добрі справи! Нехай в цей день і завжди Божа любов зберігає ваше життя! Нехай прекрасна мелодія молитви завжди звучить у вашому серці! І нехай ваші благі наміри завжди збігаються з Божими планами!

Нехай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і пошле добру надію в цей світлий і чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя і великодушності, любові і щастя.

У цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа благодать, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від важких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам всього, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не опоганиться, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнити, світла, який ніколи не згасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, який ніколи не вичерпається!