Кращі християнські привітання з днем народження українською

В цей день Богпривів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом в твої діла праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої сім’ї, фортеці віри і душевного спокою!

Християнські привітання з днем народження українською мовою

Християнські привітання з днем народження до сліз

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

У цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого, в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем ​​народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і найчистішою любові, яка постійно буде надихати тебе на благі і добрі справи.

Вітаю! Хочу побажати тобі успіхів, щоб твій ангел-хранитель берег тебе від зла та заздрості, ворогів і недоброзичливців, підлості й користі. Нехай сім’я буде міцною, будинок повна чаша, а друзі завжди поруч!

Хай не буде в твоєму житті заздрості і злості, нехай душа звільниться від усіляких пут. Вітаю з днем ​​народження і бажаю, щоб Господь завжди вказував тобі вірну дорогу до щастя і відраді, щоб твоє серце завжди отримувало добрий відповідь на щиру молитву.

День Народження – свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість в те, що життя не є марною. Адже ми живемо і день за днем ​​боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним з вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Нехай Господь благословить тебе Бог, так пошлють небеса тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, возрадуйся хорошому і розділяй горе з близькими. Нехай життя твоє буде світла і щедра, нехай серце твоє б’ється безустанно і щасливо.

Нехай Господь в цей день тебе благословить і пошле тобі світлу надію, нехай в це радісне свято – твій день народження в твоїй душі навічно оселиться добре щастя, а серце наповниться чистою і вірною любов’ю. Миру тобі, благих діянь і трепетних почуттів.

Людину хорошого, під Богом ходить – вітаємо з іменинами! Бажаємо чесноти і доброзвичайності, радощів земних і уроків життєвих. Нехай в сім’ї панує взаємоповага, мир і порядок. Щастя цю хвилину і кожен день!