Гарні привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Я вітаю тебе з Великоднем! Бажаю тобі смачної паски, багато хороших гостей, багатого столу і всіляких розваг. Нехай Господь допомагає тобі, оберігає тебе і направляє тебе на єдиний правильний шлях. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю зберігати в своєму серці вогник любові, надії і віри, вогник, який завжди буде вести тебе до світлого щастя. Бажаю всіх благ твоїй родині, здоров’я, миру і достатку, бажаю тобі щирої радості і таких же великих чудес в житті, як це свято.

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Вітаю з паскою! У цей день ми намагаємося говорити тільки хороші слова тим, хто нам дорогий, і думати тільки про найвищому і світлому. Так нехай наші старання і наша віра в чудо не залишаться забутими і будуть винагороджені щастям і радістю життя! Нехай збудуться мрії і серце окрилить задоволення від того, що щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Від щирого серця вітаємо Вас зі Світлим Христовим Воскресінням і святом Пасхи! Нехай Господь завжди береже Вас і Вашу родину, нехай Божа благодать ніколи не покидає вас, миру, щастя, здоров’я! Всього Вам найкращого! Хай береже Вас Господь!

Вітаю зі Світлої Великоднем! Сьогодні прийнято обіймати один одного і цілувати триразово. Бажаю в цей чарівний день, щоб добрий Ангел-Хранитель уклав тебе в свої теплі обійми, а щастя, здоров’я і любов відобразили на твоїх щоках свої поцілунки.

Нехай Великдень принесе в будинок не тільки святкові паски, а й укоренити традиційний для нас дух святкового привітності. У цей день небажаних гостей не буває – тому вже збираюся, чекай!

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!