Гарні привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція самих красивих привітань з Великоднем своїми словами, до сліз, в якій ви точно знайдете що сказати.

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукали тільки добрі і радісні події, в вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!

Прийми мої вітання в свято Пасхи! Бажаю, щоб ранковий дзвін розвіяв твої печалі і сумніви, теплі поцілунки і обійми близьких зарядили бадьорістю і позитивом, а багате пасхальне частування подарувало здоров’я і фортеця твого тіла.

Вітаємо зі світлим і чистим святом Великодня. Нехай у серці кожної людини оселитися Віра, Надія і Любов. Нехай в душі буде спокій і мир Божий!

Бажаю, щоб стіл був сповнений святкових страв, а серце сповнене кохання, радості і надії! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаюВас зі світлим святом Великодня! Бажаю, щоб яскраве світло Христового Воскресіння супроводжував Вас все Ваше життя і був настільки яскравим, щоб через нього не було видно ніяких прикрощів і негараздів, а душа завжди була сповнена пасхальною радістю!

Зустрічайте свято Христового Воскресіння! Нехай сьогодні Господь почує наші молитви, зміцнить віру і подарує душевний просвітлення! А ми ж побажаємо вам миру, добра, внутрішньої гармонії і безмежного щастя на всьому життєвому шляху!

З святим святом Пасхи хочу привітати всіх рідних і близьких, і побажати любити, прощати, цінувати і жертвувати собою заради інших.

Вітаю з цим чудовим світлим днем ​​- святом Пасхи! Нехай життя посміхається і щиро радує. Нехай щоранку починається сонячною усмішкою, а щовечора дарує відчуття добре і правильно прожитого дня.

Зі святом Світлого Великодня! Нехай в твоїй душі розквітнуть квіти щастя, подяки, віри і доброти. Не дарма Христос віддав своє життя, щоб всі ми жили в гармонії один з одним. Смачного паски тобі і багатого пасхального застілля! Христос Воскрес!

Прекрасний день, говорить весняний запах зеленого листя і аромати ніжних квітів, що витають в теплому повітрі, нарешті настав. Це – Великдень! Від щирого серця вітаю Вас і бажаю сімейного комфорту і благополуччя, справжнього успіху, здоров’я і натхнення! Христос Воскрес!

Господь здійснив сьогодні чудо з чудес – його Син, Ісус Христос воскрес. Давай його славити, давай прославляти, давай Його діяння вихваляти! Вітаю тебе з світлим святом Великодня, нехай Господь обдарує тебе всіма своїми благами. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!