Гарні привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя! Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Я встану рано вранці і, гладячи на світанок, помолюся за здоров’я рідних і улюблених. Я сьогодні в це святе свято, у бога попросити хочу, для вас всіх благ земних і великого здоров’я. Нехай завжди береже вас Господь, де б ви не були. Допомагає вам в роботі, збереже вас в дорозі, охоронить вас від бід і ворогів. Зі святом Святої Трійці.

Вітаємо з Трійцею! Нехай Дух Святий тебе зберігає, від бід будь-яких оберігає. Щоб в житті було більше світла і тепла, щоб завжди в твоєму серці панував мир і любов.

Сьогодні я від щирого серця хочу привітати вас зі святом і побажати вам в Трійцю тільки найкращого! Найчастіше дякуйте долю і Бога за все що у вас є! Найчастіше допомагайте своїм близьким людям, будьте терплячі і вам обов’язково воздасться за це!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

Сьогодні ми відзначаємо свято єдності трьох світлих святинею, свято Святої Трійці. У цей день ангели на небі моляться про наше здоров’я і благополуччя. Вітаю Вас зі святом і бажаю щастя, миру Вашому дому, здоров’я і світлої любові. Нехай Ваше життя буде такою чистою, як джерельна вода. Нехай птах удачі обов’язково часто прилітає до Вас. Нехай Вас, обходять печалі і біди. Нехай добро супроводжує Вас на всьому життєвому шляху. Нехай Господь вказує Вам правильний життєвий шлях.

Вітаю вас з Трійцею. Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів, невдач і побутових проблем. Бажаю вашому будинку добробуту, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі.

Вітаємо зі святом Святої Трійці! Нехай чистий будинок, прикрашений свіжою річної зеленню, принесе вашим душам мир, щастя і спокій! Бажаємо вам виростити в собі найпрекрасніше що заповідав нам Господь: радість, милосердя і любов! Нехай вам завжди приходять на допомогу небесні захисники! А неприємності і печалі обходять ваш будинок далекої стороною!

У свято великої Трійці нехай збудуться всі надії, і наповниться серце щастям, нехай запалиться яскраве світло в життя і оселиться радість в душі.

Нехай світле свято Трійці подарує тобі щастя, радість і удачу! Бажаю тобі відмінного настрою і багато позитивних емоцій! Нехай твоя душа завжди буде чиста і щодня наповнюється тільки добром!