Гарні привітання з Благовіщенням українською

Сама природа радіє сьогодні в великий святковий день Благовіщення, посилаючи сліпучі сонячні промені на грішну землю, щоб порадувати нас своїм теплом. Пташки дзвонять в усі боки, немов жваво намагаються привітати жителів зі святим днем. Саме в сьогоднішній день багато тисячоліть тому Гавриїл спустився з небес, щоб повідомити Марії про те, що вона скоро стане матір’ю і їй судилося народити великого людини, який врятує від гріхів всіх людей в світі. Дорогі друзі, хочу побажати, щоб оточуючі невпинно радували вас виключно добрими, позитивними новинами. Зі святом, шановні, спасибі за те, що зібралися за столом в нашій родині, ми раді бачити своїм гостем кожного з вас. Нехай ніякі дріб’язкові сварки з дрібницями не посміють похитнути нашу дружбу. Щастя, миру, добра, успіхів всім.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Вітаю з Благовіщенням і бажаю благодаті в житті, на душі і в серці. Нехай кожен день голубка стукає в твоє вікно і віщує тільки добрі вісті, нехай у твоїй родині панує лад, за віконцем буде мир, а всередині тебе живе щаслива надія і любов.

Благовіщення – унікальне свято для всіх нас, дорогі брати і сестри. Потрібно відзначити його гідно, впускаючи світло в душу, відкриваючи серця один одному, позбавляючись від страхів і сумнівів. Бажаю успіху в житті, удачі і впевненості у все найкраще і гідне. Багатогранність щастя нехай дивує кожну хвилину вашого життя. Удачу збережи в серці і наяву, очисти думки від усіляких печалей. Господь нехай допомагає у всіх починаннях, надаючи впевненості в гідному розвороті справ. Прагнення до істинних цінностей, які можуть проявлятися і в нашому світі живих людей, не дивлячись на біль, перешкоди. Бажаю, щоб ніколи прикрощі та труднощі не приходилив ваш дім! Саме таке життя, світла і з упевненістю в краще, подарує спокій душі, перевищить її над мирською суєтою. З Благовіщенням, найкращим святом всіх віруючих людей!