Привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція гарних привітань з Благовіщенням своїми словами, у прозі, в якій ви точно знайдете що сказати.

Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.

Коли Діва Марія читала книгу пророка Ісаї, до неї спустився сам архангел Гавриїл і пообіцяв, що саме вона стане матір’ю Христа. З тих пір 7 квітня весь православний народ відзначає велике свято Благовіщення. Я вітаю вас і бажаю осягнути Божої ласки.

Я прославляю сьогодні Архангела Гавриїла, Діву Марію і нашого Спасителя. Бажаю, щоб свято Благовіщення приніс в твій дім радість, щастя і благополуччя.

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

Благовіщення це великий, світлий, великий, святе свято. Вітаю тебе, нехай Божа матір береже тебе від усіх життєвих тривог, переживань, печалей, хвилювань. Нехай вона стане твоєю покровителькою і всюди дарує тобі мир і спокій. Бажаю, щоб твоє серце було наповнене лише благими намірами, світлими думками та бажаннями. Даруй добро, люби оточуючих людей, відкинь всі погані і злі думки з намірами в сторону. Назавжди позбудься зла, в це світле свято прости щиро всіх своїх кривдників і ворогів, примирися з ними. Нехай життя обдарує тебе щедрими подарунками долі. Коли в цей день ангел спустився до святій діві з радісною новиною про те, що вона незабаром народить сина, то в світ прийшло добро. Нехай же сьогодні наші серця будуть наповнені виключно благими намірами і світлими думками. Зі святом.