Християнські привітання з днем народження своїми словами, українською мовою

Християнські привітання з днем народження своїми словами, українською мовою, добірка найкращих

Від щирого серця вітаю тебе з днем твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй оточуючим світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, добро і любов! Бажаю міцного здоров’я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведним і світлою дорогою до щастя.

Хай благословить вас Господь у День вашого Народження! Нехай ваша молитва, як пісня звучить і закликає всіх вірувати в Бога! Нехай втомлений дух молитва підбадьорить, і пошле надію в серці! Нехай ваше серце Бог мудрість вкладе, розуміння, розуміння, бачення, щоб ви могли легко виконати все те, що Всевишній вам визначив в життя земного! І нехай Господь своєю ніжною рукою торкнеться вашої душі, і вкриє від бід і печалей! Нехай ваше ранок починається з молитви, а вечір також проходить у зверненні до Бога! Нехай кожен день наш Спаситель оновлює свою милість для вас! Нехай любов Христа вас міцно обіймає і дарує вам впевненість у завтрашньому дні! Нехай господь Бог відкриє для вас свою скарбницю і обдарує розмаїттям земних благ! Так наповнить вас Бог радістю і миром, щоб ваша надія невпинно зростала з допомогою сили Божого Духа!

Благослови тебе Господь. Нехай у цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в житті, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирої любові.

В цей день Бог дарував тобі життя, і я щиро вітаю тебе з днем народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і незгасною віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь. Нехай всі твої молитви будуть почуті, кожен день в твої двері стукає щастя, а твоя натура завжди залишається милосердної.

З святом народження тебе! Бажаю Божої благодаті, природного щедрості, душевної гармонії і невичерпної віри. Нехай Боженька почує всі твої молитви, а всі благі діяння обов’язково винагороджуються!

В цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і самої чистої любові, яка постійно буде надихати тебе на добрі справи.

Нехай освітить твою душу світла надія, хай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю з днем твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і хай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі засяяла твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

Вітаю від щирого серця з днем народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя у твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою, і визволив тебе від життєвих смутку і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

Хай благословить тебе Бог, нехай небеса пошлють тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, радуйся доброго і розділяй горі з близькими. Нехай життя твоє буде світлим і щедра, нехай твоє серце б’ється безустанно і щасливо.

Вітаємо з Днем Народження і бажаємо вам степеневими кроками, з допомогою Божою, йти по вірному шляху і не звертати з нього на криву доріжку! З Богом ваш шлях буде квітучим і пахучим, схожим на райський сад! Вірте, що Господь все бачить, знає і розуміє, і нехай ваша віра буде непохитною! Бажаємо вам новий день починати з щирої молитви, і закінчувати його, так само звертаючись до Бога! Не віддавайте своїх переконань, не піддавайтеся спокусам, які переслідують нас на кожному кроці, не опускайте рук, навіть у важкі часи! Нехай віра в Бога допоможе вам подолати труднощі і перепони, нехай ваша душа завжди буде відкрита для праведних справ! Добра вам у душу, спокою на серці, достатку у хату, і тілесного здоров’я! Так буде віра ваша глибока і чиста, та будуть думки ваші світлі і щирі, а дорога життя нехай буде рівною!

Сьогодні ми щиро вітаємо вас зі знаменною датою вашого Народження! Від щирого серця прийміть щирі побажання доброго здоров’я, бадьорості духу, зміцнення віри, і невичерпного джерела натхнення! Бажаємо вам уповати на господа Бога нашого Ісуса Христа і жити на цій землі, хранив істину! Так виконає Всевишній ваші бажання серця свого! Бажаємо вам, щоб все життя, кращим другом і порадником, для вас залишався Ісус Христос! Нехай радість світлу, він у вашій душі запалює, нехай ваша дружба стає міцнішою з кожним днем! Нехай труднощі шляху вас з пантелику не збивають, нехай вогник надії жевріє всередині вічно! В силах Божих збагатити вас різними благами, для того щоб ви мали бажання творити добрі справи! Творіть добро на радість усім! Любіть Бога і моліться за здоров’я близьких людей! І нехай вам воздасться!

Прийміть наші найтепліші і чисті побажання з Днем Народження! Дякуємо господу богу за те, що в цей день народився такий чудовий чоловік, як ви! Нехай ваша милість і співчуття зігрівають і единят, як можна більше віруючих братів і сестер! Нехай ваші думки будуть позитивними, без тривог, розчарувань і болю! Щиро бажаємо вам, а також вашим рідним і близьким людям, благополуччя, здоров’я, добра, віри, надії і любові! Божої допомоги вам у всіх справах і починаннях! Нехай Господь ваші сили оновлює, зміцнює вашу віру, дарує тілесну фортеця і супроводжує вас у всі дні вашого життя! У всякі часи сподівайтеся тільки на Господа нашого, Ісуса Христа, моліться і будете почуті! Добробуту вам і мирного життя, гармонії душі і спокою на серці, вічного здоров’я і спасіння! Вірного шляху життя разом з Богом!

Вітаю з Днем Народження! Розчиніть вікно, впусти літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу родину, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру у краще.

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!