Зворушливі привітання з Яблучним Спасом простими словами

У це прекрасне свято бажаю тобі відмінного здоров’я і добрих років життя! І нехай тобі в усьому супроводжує удача!

З Яблучним Спасом тебе! Бажаю в літнє свято світлих думок, добрих вчинків, цвітіння душі і вічного чарівності. Будь завжди молодий і рум’яної, як стигле яблучко, радуйся безхмарному небу над головою, люби всім серцем оточуючим світ і насолоджуйся кожною миттю життя.

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

Дорога подруга, на ганок прийшов Яблучний Спас – чудовий день літа, коли доля посміхається кожному з нас. Прийми мої сердечні побажання нескінченної любові у всіх її проявах, райдужних днів і соковитого щастя. Нехай світле благословення вбереже від заздрісних очей, негараздів і злих людей.

У цей світлий і радісний свято Преображення Господнього бажаємо миру в кожному будинку, щастя в кожній родині, гармонії в кожному серці! Як літо сьогодні переходить в щедру осінь, так нехай всі ваші починання і справи принесуть плоди, мрії почнуть збуватися і щастя увійде у ваше життя сліпучим сонячним світлом!

Від щирого серця вітаю вас з Преображенням Господнім. Нехай Всевишній зберігає вашу сім’ю і дарує їй Небесне добробут. Нехай на столі завжди будуть соковиті і рум’яні, як яблучка, страви, а ваше життя наповнюється соком і солодкістю. Миру, щастя, злагоди і великої любові вашим серцям і дому.