Зворушливі привітання з Пасхою до сліз

Прийми мої вітання в свято Пасхи! Бажаю, щоб ранковий дзвін розвіяв твої печалі і сумніви, теплі поцілунки і обійми близьких зарядили бадьорістю і позитивом, а багате пасхальне частування подарувало здоров’я і фортеця твого тіла.

Христос Воскрес, поспішаю я вам сказати! Бажаю Божого благословення і світу в серці!

Вітаю тебе з найкрасивішим, самим добрим, найголовнішим християнським святом Великоднем – Світлим Христовим Воскресінням. Бажаю тобі і твоїй родині Божого благословення, миру, спокою в будинку і в душі не тільки до Великодня, а й все життя. Ще бажаю тобі розбагатіти, але не матеріальним і тлінним багатством, а Божою благодаттю, мудрістю і любов’ю. У це велике свято всі ми особливо гостро усвідомлюємо, що це найголовніше в нашому житті. Нехай серце твоє тріпоче від щастя, а життя твоє буде завжди в променях Всевишнього. Христос Воскресе!

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

Привітання з Пасхою своїми словами

Привітати з Пасхою у прозі

У світле свято Великодня бажаємо Вам очищення душі, радісного проведення часу зі своєю сім’єю, чистоти і затишку в домі, душевного спокою, достатку і стабільності, достатку на столі.

Вітаю з цим чудовим світлим днем ​​- святом Пасхи! Нехай життя посміхається і щиро радує. Нехай щоранку починається сонячною усмішкою, а щовечора дарує відчуття добре і правильно прожитого дня.

Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Пасхи! Щороку ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться в твоєму серці і підтримає у важку хвилину!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!