Щирі привітання з днем ангела Євдокима у прозі

Іноді здається, що за всі роки озвучені вже всілякі слова. Це не так. У нас є колекція зворушливих привітань з днем ангела Євдокима українською, в якій ви точно знайдете що сказати.

Євдоким, вітаю з твоїми іменинами! Нехай твоє ім’я прославиться на весь світ, а ти будеш щасливою, здоровою людиною з яскравою енергією. Нехай ангел щодня тебе охороняє та береже тебе від помилок!

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Євдоким: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Євдоким, вітаю тебе з днем ​​твого небесного охоронця. Так нехай він охороняє тебе усе життя, оберігаючи від різних бід та напастей. Многая літа. Молитовно поділяємо радість свята.

Євдоким день Ангела сьогодні твій! Дай Боже, тобі доброго здоров’я! Нехай у вогнищі твоєму таїться лише спокій, зігрітий щастям, радістю, любов’ю!

З днем ангела Євдоким тебе я вітаю, бажаю тобі земних благ, щоб ангел летів не відстаючи, щоб охороняв і було завжди так! Адже він від усього рятує та береже. Він дорогу твою знає і завжди тебе підтримає, найсвятіший, з святих!

Євдоким, вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч тебе у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти радітимеш він разом з тобою радітиме.

Євдоким, прийми наші вітання з відкритим серцем. Бажаємо тобі всього самого найкращого, але найголовніше – вір в чудеса. Саме завдяки чуду ми познайомилися, подружилися, а тепер не уявляємо життя один без одного. Віра в чудеса допомагає наблизитися до своєї життєвої мети, вона заспокоює після важкого дня і дає сили з раннього ранку. Щастя, любові, благополуччя!

Євдоким прийміть наші найтепліші поздоровлення з Днем Ангела!!! Нехай Ваша доброта і співпереживання зігрівають і об’єднують якомога більше людей! Нехай думки про дітей будуть радісними, без печалей, прикрощів і страху! Щиро бажаємо Вам родинного щастя, здоров’я Вам, Вашим рідним і близьким, Божої допомоги у всіх Ваших добрих починаннях, здоров’я, любові й добра! Хай береже Вас Господь і Матір Божа на многая літа!

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Євдоким, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.