Різдвяні привітання у прозі

Сьогоднішнє свято несе благу звістку – народився Спаситель! Я бажаю вам, щоб цей день приніс порятунок від неприємностей і негараздів, зцілив душевні рани, подарував серцю любов, розуму – віру, а душі – надію. З Різдвом!

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

У Різдво Христове хочу Вам побажати щастя і радості, здоров’я і удачі. Нехай Бог береже Вас і Вашу родину. Нехай справи йдуть в гору, діти ростуть міцними, розумними і веселими, а з другою половинкою Ви будете жити в мирі та злагоді.

Від щирого серця вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю добра, щастя, радості і веселощів, нехай на Вашому життєвому шляху ніколи не зустрічається зневіру і будь-які неприємності. Будьте завжди щасливі і життєрадісні, творіть добро, яке обов’язково до Вас повернеться в десятикратному розмірі!

Нехай це Різдво принесе в твій будинок світ, лад і затишок! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе і всю твою родину від бід! Нехай щастя буде панувати в твоїй душі, а любов – в серці! Бажаю всіх благ в цей чарівний вечір!

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Різдво нечутно ступає по глибокому снігу. Все навколо сяє вогниками і навіть природа завмерла в очікуванні дива. Хочу побажати Вам в цю казкову ніч умиротворення, щастя і благополуччя. І нехай всі Ваші мрії збуваються в новому 2021 році, якими б чарівними і нереальними вони не здавалися.

Саме привітання з Різдвом Христовим своїми словами наповнені тими почуттями і думами, які переповнюють вас зсередини.