Різдвяні привітання у прозі

З Різдвом! Бажаю в цю чарівну ніч, щоб вас відвідати не рогата рис, а милий ангел, і наповнив ваш будинок радістю, любов’ю і добром.

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

На Різдво вам, батьки, бажаю міцного кохання. Будьте щасливі разом, живіть довго щоб змогли зіграти не одну золоте весілля. Шлях сонечко висвітлює шлях, а місяць показує вам дорогу. Нехай вдома і в дорозі вас береже Господь, а Ангел Хранитель подібно стражникові відганяє від вас все погане.

Щасливого Різдва Христового, наш солдат, що зустрічає ці різдвяні свята далеко від свого будинку, забезпечуючи мир і душевний спокій кожному з нас. Ти – справжній символ нашої безпеки, уособлення хороброго серця, могутності й сили нашої держави. Ти – наш Ангел-хранитель. Де б ти зараз не перебував, з Різдвом тебе, наш герой! Пам’ятай, навіть на службі ти не один, ми – твоя сім’я і завжди душею і серцем поруч з тобою.

У світлий православне свято Різдва Христового бажаю завжди знаходиться під захистом свого ангела-хранителя. Нехай вищі сили оберігають від злості і образ, вказують вірний шлях, дарують душі спокій і гармонію.

Від щирого серця бажаю вам відчути магію Різдва! Нехай ваш будинок буде осяяний м’яким світлом сімейного затишку, нехай побут буде овіяний ароматами домашньої їжі, а вечора оповиті теплом і турботою близьких!

Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.