Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Щиро, від чистого серця і з чистими помислами вітаю тебе з Преображенням Господнім. Цей день служить усім християнам нагадуванням про мудрість предків, необхідність милосердя, силу віри. Нехай щоранку настає для тебе з радістю буття, нехай всі задумані справи виходять! Бажаю здоров’я тобі і твоїм близьким!

На нашому православному порталі зібрані гарні привітання на Яблучний Спас у прозі. Відправте їх близьким людям, адже їм буде дуже приємно отримати побажання, написане своїми словами, в цей світлий день.

Дорога матуся! Ось і прийшов чудовий літній свято – Яблучний Спас! Бажаю тобі бути завжди молодий, здорової і рум’яної, як яблучко, щоб руки твої ніколи не знали втоми. А душа і серце співали і раділи. Нехай життя буде, як осінь, щедра лише на хороші і корисні дари. Будь щаслива, люба ненько!

Останній шматочок яблучка, з’їдений в це свято, виконує бажання! А я тобі бажаю, щоб всі яблука для тебе були чарівними і приносили радість і заспокоєння! Нехай Яблучний Спас подарує хороший рік і добру зиму!

Мої рідні! З Яблучним Спасом! Нехай цей добрий і теплий свято подарує вам міцне здоров’я, мир і взаєморозуміння в родині, достаток і достаток в будинку, радість і щастя в серці! Нехай в будь-якій справі вас чекає успіх і багатий урожай!

Сьогодні християни святкують Преображення Господнє. Його ще називають Яблучним Спасом. У цей день прийнято святити яблука. Нехай в цей день Ви відчуєте переможний голос Господа нашого і відчуєте на собі його милість.

Любові та поваги, врожаю і достатку хай швидше принесе тобі свято Яблучного Спаса. Сьогодні природа вступила в новий період свого розвитку, так нехай і ти отримаєш бажані зміни у своєму житті. Весняної радості, літньої легкості і осені забезпеченості тобі не тільки в святкові дні.

Вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб з Божою поміччю твоє життя виключала біди і розлуки. Бажаю, щоб з добрим серцем йти до мрій було простіше і легше. Бажаю солодкого щастя, як наливне яблучко. Бажаю щирої любові, як посмішка дитини. Бажаю світлої надії, як хмара на небі.

Яблуневий Спас! – Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.