Привітання з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Останній шматочок яблучка, з’їдений в це свято, виконує бажання! А я тобі бажаю, щоб всі яблука для тебе були чарівними і приносили радість і заспокоєння! Нехай Яблучний Спас подарує хороший рік і добру зиму!

Мені хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят, який має цікаву історію, а також значення для нашого народу. Саме сьогодні, шостого серпня,в нашій країні святкують Яблучний спас. Можливо, що ви не знаєте про це свято, тому я не просто привітаю вас, але і освічені в цьому питанні. Я хочу побажати вам всього самого найкращого, а також світлого і доброго. Нехай цей святковий день подарує вам багато радості і щастя. Якщо ви не знаєте, то в цей день прийнято освячувати свій урожай яблук в храмах, щоб отримати благословення. Крім того, дане свято означає наступ осіннього сезону, який приносить з собою багато холоду і сірості. А ось з освяченими яблучками вам вже нічого не буде страшно. Проведіть цей день разом зі своїми близькими, спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців.

Хочу привітати вас з тим святом, яке відзначають щорічно саме в цей жаркий і сонячний літній день – шостого серпня. Насправді, це свято під цікавою назвою Яблучний спас знаменує собою початок нового сезону – осені. Вам здається, що до осені ще цілий місяць, але за календарем православних слов’ян осінь вже настала. Хочу привітати вас з цим прекрасним святом, а також побажати вам всього самого світлого і доброго. Мені хочеться бачити вашу посмішку, бо в цей чудовий святковий день немає місця для смутку й печалі. Нехай всі ваші бажання будуть виконуватися, а всі плани реалізовуватися. Їжте яблучка і насолоджуйтеся сьогоднішнім чудовим святом. Проведіть цей день разом зі своїми близькими і рідними. Обов’язково відвідайте храм, щоб отримати благословення. Успіхів!

Вітаю з Яблучним Спасом і побажати хочу щедрих дарів природи і багатого врожаю, великої радості душі і доброї надії серця, щирого щастя і вірного благополуччя, барвистого світу і чуйних людей на життєвому шляху.

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

З усіх боків чути чудовий передзвін дзвонів. Всі православні з радістю йдуть до церкви, щоб помолитися про здоров’я, щастя, мир. Сьогодні велике свято – Преображення Господнє. Ми вітаємо всіх християн зі славним святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, радості і величезною удачі. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник тепла і щедрості. Будьте милосердні до ближніх. Робіть людям добро, і воно обов’язково повернеться до вас з ториця. Нехай птах щастя часто відвідує ваші будинки.