Привітання з Великоднем простими словами

У найкрасивіших і найсвітліше воскресіння в році, від усієї християнської душі, радий привітати Вас з цим, воістину добрим святом. Вітаю вас з Великоднем!

Бажаю в чудо-день Христового Воскресіння добра і миру в рідний дім. Щоб ви не знали горя, злості. Нехай сміх дітей, онуків променем іскриться, а за великим столом зберуться гості в будинок. Бажаю Божої благодаті, благословення з небес. Христос Воскрес!

Нехай Великдень принесе в будинок не тільки святкові паски, а й укоренити традиційний для нас дух святкового привітності. У цей день небажаних гостей не буває – тому вже збираюся, чекай!

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю щиро вірити в хороше, дарувати цього світу свою чуйність і доброту, завжди прагнути до добрих справ і ніколи не відмовляти в допомозі нужденним. Нехай Всевишній вкриває твою голову від бід, хай дні твого життя будуть благодатними і світлими.

Прийміть мої щирі вітання з найвеличнішим з усіх християнських свят! Нехай вища сила дарує вам сьогодні (і завжди) оновлені сили, здоров’я, терпіння, міцність духу і сил, вічне спасіння і благословенний успіх в працях. Іскри вам божої в вашій творчості!

Великдень – одне з найсвітліших і значущих православних свят. Так нехай всі події у вашому житті будуть такими ж важливими і приємними. Нехай радість панує у вашому житті, а добро тече до вас швидкими струмочками. Нехай в житті відбувається багато добрих чудес. Господь нехай подарує вам натхнення на добрі вчинки і береже вас і ваших близьких.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Вітаю вас з приголомшливим православним святом! Нехай сьогодні з самого ранку будинок наповнять ароматні запахи пасок і булочок, на столі буде багато різнокольорових яєць, а душа тремтить від хвилюючого передчуття чогось доброго і світлого. Нехай в вашому гостинному домі завжди збираються рідні та улюблені люди, відзначають свята, спілкуються і веселяться. Нехай ваш рідний дім ніколи не гасне і зігріває всіх, хто потребує теплом і любов’ю!